Nogle gange kan statistik give et ubamhjertigt syn på, hvordan man klarer sig i et givent felt. Det gælder også i sport, hvor hver kamp minutiøst nedfælles, så alle hendelser kan føres til statistik. 

Statistik er der også ført på, hvordan Bambusa Kvindeligaen indtil nu har fordelt sig. Der er tal på alt fra redningsprocenter, scoringsprocenter, assist, udvisninger, advarsler, skudplacering, tabte bolde mm. Og lige nu, seks runder inde i sæsonen, ser statistikken rigtig fin ud med Viborg HK briller. 

Vi har fået en rigtig flot start på sæsonen, og er fortsat ubesejret. Det skyldes ikke mindst en stær offensiv indsats, som ofte resulterer i scoringer frem for tabte bolde. Faktisk er Viborg HK det hold i kvindeligaen, der scorer flest mål. 

De mange mål er lavet på et stærkt grundlag, hvor de tekniske fejl holdes på et meget lavt niveau. På dette punkt er vi kun slået af Team Esbjerg, der har lavet fire færre tekniske fejl, end vores piger. Generelt ligger vi og bokser med Team Esbjerg i flere kategorier, inklusiv MEP værdi, som er en samlet oversigt over holdenes effektivitet. Her ligger sidste sæsons guldvindere på en førsteplads stærkt efterfulgt af vores piger. 

Der kan stadig nå at ske meget i løbet af en sæson, men med en stærk start, har vi lagt grunden for en god sæson. Nu skal arbejdet bare fortsætte, og næste skridt mod god statistik er på torsdag, hvor vi spiller på udebane mod Silkeborg-Voel KFUM. Denne kamp kan følges på TV2 SPORT og Livescore. Kampstart kl. 20.00.

 Er du interesseret i at læse mere statistik fra Bambusa Kvindeligaen, så kan du se mere HER

0
0
0
s2smodern