Laura Damgaard fik præcis den fødselsdasgave, hun allermest ønskede sig, da pigerne i dag tog to velfortjente point med hjem fra Skanderborg. Med cifrene 27-36 var der ingen tvivl om, hvor pointene skulle afleveres efter kampen, som hele vejen igennem havde Viborg HK i førertrøjen. 

Allerede i første halvleg trak Moa og co. fra hjemmeholdet, og her var det særligt defensiven der gjorde forskellen, så kampen lagde sig i vores hænder.

- Vi dækker fint op i dag og har tilpas med gode situationer i vores defensiv der gør, at vi har nogle gode redninger, der giver intensitet og fart i kampen. Det er noget af det, vi rigtig godt kan lide at få i gang, og det lykkedes i dag, så vi hurtigt kunne sætte os på spillet, siger Jakob Vestergaard, der samtidig roser Moa for dagens kamp. 

Den norske højre back scorede syv mål på syv chancer, og var dermed en vigtig brik i dagens sejr. Hun var forståeligt nok meget tilfreds med udfaldet, som hun krediterer en god holdindsats. 

- Det gik godt i dag, og det var dejligt. Vi står godt i forsvaret og får god højde på Skanderborgs spillere. Det giver os et godt udgangspunkt, så kampen tidligt tipper til vores side. Samtidig havde vi fin fart i kontrafasen og angrebsspillet, hvilket lå godt til mit spil, og jeg fik god timing og vinkel på mine skud, fortæller Moa på spørgsmålet om, hvad der lykkedes så godt for hende i dag. 

Ved pause stod der 12-19 i Viborg HK favør, og en kun en rigtig optimist kunne tro på, at hjemmeholdet ville hente føringen. Det skulle aldrig komme på tale, og efter 10 minutter af anden halvleg havde hjemmeholdet blot scoret tre gange, imod vores seks scoringer, hvorved stillingen da blev 15-25. Dermed var kampen reelt afgjort allerede i første halvleg, og Jakob kunne få alle spillere i kamp. 

- Jeg er glad for, at vi har fået alle i spil i dag, og undgår skader. Det er vigtigt forud for næste uges kamp mod HIH, der er en helt anden modstander and Skanderborg. HIH kommer med et helt andet tryk og en helt anden fysik, og det er derfor vigtigt, at vi alle er klar. Derfor kan det meget vel blive et vigtigt element, at vi i dag fik alle på banen, så vi den næste uges tid kan forberede os optimalt, fortæller Jakob og fortsætter:

- I den næste uge skal vi arbejde på at komme på det fysiske og mentale niveau, som kræves i en topkamp. Det bliver altafgørende, at vi er klar. Samtidig bliver opbakningen i hallen vigtig for os, da tilskuerne kan lægge et enormt pres på modstanderne. Vi ved godt, at hallen ikke kan blive fyldt, grundet Corona, men 1000 tilskuere kan gøre rigtig meget for at hjælpe, så vi håber meget på, at lokalsamfundet vil bakke op, når vi på torsdag spiller topkamp mod HIH, slutter Jakob.

Med den appel er der ikke andet at gøre end at opfordre alle til at købe billet til kampen mod HIH på shop.vhk.dk

Billetsalget åbner for offentligheden i morgen, torsdag d. 17. september. 

Sæsonkortholdere og VIP klub medlemmer kan allerede nu hente deres billet til kampen. 

 

Målscorere for Viborg HK:

Moa Högdahl - 7

Kristina Jørgensen - 7 

Line Haugsted - 7

Maria Fisker - 5

Carin Strömberg - 4

Majbritt Toft Hansen - 2

Madeleine Östlund - 2

Sanne Beck Hansen - 1

Amalie Grøn - 1

 

0
0
0
s2smodern