Endnu en sejr i stimen for Viborg HK, og hvilken sejr. Horsens Håndbold Elite havde ikke meget at stå imod med, da Kris, Anna, Haugsted og co. i dag lagde deres vanlig høje tryk på spillet. Resultatet endte med at blive en storsejr på 30-19. 

I løbet af første halvleg fulgtes holdene ellers fint ad, men med en spilmæssig fordel til Viborg HK. Brændte chancer og små huller i defensiven gjorde, at Horsens blot var bagud med 14-9 ved pausen.

- Generelt er vi rigtig tilfredse med kampens afvikling i dag. Vi starter egentligt som vi skal, men brænder tre store chancer. Derefter synes jeg, vi har rimelig kontrol med tingene. Vi tager ret tidligt i spillet deres bedste spiller, Melisa Petrén, ud af spillet ved at dække godt op og med en dejlig hårdhed. Så synes jeg frem for alt, at vi får lukket midterzonen og får en masse redninger og det er vi mega tilfredse med. Vi får løbet det vi skal, og får intensitet i kampen. Ud fra det, lukker vi den forholdsvis tidligt, fortæller Jakob Vestergaard. 

I anden halvleg var der dog ikke noget at gøre for gæsterne, der gang på gang måtte se sig udspillet af vores piger, der særligt defensivt var helt outstanding. Dette til stor tilfredshed for Jakob Vestergaard:

- Jeg er mest tilfreds med vores defensiv i anden halvleg. Vi undgår, at de får de samme åbne chancer som i første halvleg, hvor Anna redder dem. Men i anden halvleg dækker vi bedre op og får mere bevægelighed på tingene. Det nyder vi godt af. Så alt i alt en kamp med mange i spil og på scoringstavlen. Vi er super godt tilfredse med at komme ud med en sejr, og stadig er ubesejrede i ligaen. Vi er kommet igennem fire kampe med mega pres på, grundet tætheden i kampene, så nu er der en uge til næste kamp, og det glæder vi os til, så vi kan få samlet op på tingene. 

Nu venter en lille uge til næste kamp, og i denne periode er der flere spillere der skal til landsholdssamling, samtidig med, at der er tid til at restituere og samle ny energi til en masse spændende kampe. 

Tak for opbakningen til alle der var mødt frem til dagens kamp. Det var en fornøjelse at se, hvordan alle tilskuere fulgte de udstedte guidelines, trods det, at det til tider kan virke besværligt. Tusind tak. 

0
0
0
s2smodern