Viborg HK arrangerer busture til historiske destinationer

Hygge, nærvær og hjertevarme. Tre ord der ikke normalt forbindes med ligahåndbold i Viborg HK. Her er det nærmere ord som fight, fart og modstand der springer frem i en konkurrencepræget verden. Men i Viborg HK vil der fremover være mere fokus på netop hygge, nærvær og hjertevarme, for i den kommende sæson har ligaklubben slået sig sammen med Leif Mortensen fra MK-Medier om et nyt oplevelseskoncept med plads til alle.

- Viborg HK er jo synonym med gode oplevelser rundt i de danske håndboldhaller, og det vil vi gerne bygge videre på. Derfor sprang vi også til, da Leif Mortensen kom med ideen om at skabe oplevelser udenfor hallerne. Vi har en stor berøringsflade og når ud til mange mennesker. Det vil vi gerne udnytte til at skabe et miljø udenfor banen, hvor der er plads til alle, og man får nærvær og gode oplevelser, fortæller direktør i Viborg HK, Jørgen Hansen.

Turene med Viborg HK Turevent, som er navnet på det nye set up, vil hovedsageligt gå til danske destination med historisk signifikans. Men klubben udelukker ikke, at der kan komme internationale ture på programmet, hvis interessen er stor nok.

Programmet for den resterede del af 2020 har fokus på det dansk-tyske grænseland.

– Her i 100-året for Grænsedragningen i 1920 vil denne historiske begivenhed fylde meget. Planen er, at vi vil finkæmme området og dermed give vores gæster en unik mulighed for at få ny viden om denne spændende egn, der efter 1.109 års tummel og tumult mellem to folkeslag i dag oser af fred og fordragelighed, siger Leif Mortensen, der er tovholder på det nye oplevelseskoncept og fast ankermand på samtlige ture.

Første tur og tilmelding

Første tur med Viborg HK Turevent er allerede planlagt og afholdes d. 4. september. Turen går til det østlige sønderjylland med en smuttur til Otto Duborg. Første tur koster kr. 650,- pr. person. Tilmelding ved betaling på Viborg HKs kontor på Tingvej 5, 1. sal. Viborg. Tilmelding kan også ske via bankoverførsel til konto 9133 - 2028173. HUSK at opgive navn og telefonnummer. 

0
0
0
s2smodern