Efter fem en halv måned er Viborg HK nu fuldtallig i VIBOCOLD Arena. Pigerne har startet deres opstart til den nye sæson, og administrationen har atter begravet sig i mails, sæsonforberedelse og planlægning af fotodag, artikler mm. Det er næsten som det plejer, og så alligevel ikke, for med Corona-pandemien er der en masse usikkerheder om, hvordan vi gør tingene denne gang, og hvorvidt sæsonen kan skydes igang, som vi plejer. 

Meget tyder på, at sæsonens start bliver anderledes end tidligere og vi er fortsat ved at danne os et overblik over, hvordan vi sætter rammerne for ligastarten d. 24. august, når Ajax Håndbold kommer til Viborg. 

Der kan nå at ske meget med retningslinjerne fra Sundhedsmyndighederne inden sæsonen skydes igang d. 24., men indtil da, vil følgende retningslinjer gælde for kommende træningskampe

- Udviser du symptomer på COVID-19, eller er du sygdomsramt, skal du ikke komme i hallen. Det samme gælder, hvis du har haft tæt kontakt til en mistænkt smittet person. 

- Kun hver anden stol i arenaen må benyttes. Vi beder alle respektere dette, også familier og vennepar, der ankommer sammen. Det er ikke tilladt at stå op under kampen. 

- Udvis ansvarlig opførsel før, under og efter kampen. Vis hensyn til de øvrige deltagere og minimer risiko for smittespredning. 

- Oprethold god håndhygiejne. Benyt spritstandere i foyer. 

- Hold minimum en meters afstand til andre personer i hallen.

- Hold afstand til spillere før og efter kampen. Det er ikke muligt at få billede og autograf fra holdene i forbindelse med kamp. 

- Forlad hallen hurtigst muligt efter kampen. 

- Download evt. app'en Smittestop. 

Der vil til træningskampe blive lukket et begrænset antal personer ind i arenaen. Antallet inkluderer spillere, ledere, presse, administration og personale fra arenaen. Alle tilskuere bedes registrere sig ved ankomst, så alle kan blive kontaktet i forbindelse med evt. smitte. Benægtelse af registrering kan føre til afvisning ved døren.

Viborg HK sætter rammerne for indgang og forbeholder sig rettigheden til at afvise tilskuere i fald der er for mange i arenaen eller folk ikke overholder retningslinjerne.

Viborg HK følger til enhver tid Sundhedsmyndighedernes retningslinjer, hvorfor der løbende og med kort frist kan ske ændringer. 

 

Ønsker man at opleve Viborg HK på udebane, anbefaler vi, at man kontakter modstanderholdet for retningslinjer og muligheder for entré. 

 

0
0
0
s2smodern