Guldpartner forlænger samarbejdet med Byens Hold

Trods Corona-virus, nedlukning af Danmark og svære arbejdsvilkår for mange af landets virksomheder, oplever Viborg HK stor opbakning fra lokale virksomheder. Det gælder ikke mindst fra nuværende samarbejdspartnere, der fortsat bakker op ved at forlænge deres sponsorat yderligere. En af disse er Niels Jensen Nonbo A/S, der har været samarbejdspartner i Viborg HK i mere end 15 år, og som nu har valgt at forlænge samarbejdsaftalen i yderligere to sæsoner, så de er Guldpartner frem til sommeren 2022. Samarbejdsaftalen vil blandt andet blive synliggjort på Viborg HKs spillershorts, hvor Niels Jensen Nonbo A/S også i den netop afsluttede sæson har været repræsenteret.

- Vi ser det som et kæmpe klap på skulderen, at en stor lokal virksomhed som Nonbo A/S vælger at forlænge deres samarbejdsaftale i yderligere to sæsoner. Denne sæson har fået en brat afslutning, hvilket også har betydet, at sponsorernes udbytte af deres nuværende aftaler har været anderledes end forventet. Det oplever vi heldigvis ikke negativt i Viborg HK, da der er stor forståelse for, at situationen ikke kan være anderledes. Det er noget, vi er rigtig glade for, og med forlængelsen af Nonbo A/S’ aftale får vi også vished om, at Viborg HK er på rette vej, og opbakningen er stor trods en usikker hverdag for tiden, fortæller Claus Sørensen, sponsoransvarlig i Viborg HK.

Niels Jensen Nonbo A/S er en familievirksomhed, der over tre generationer har arbejdet med transport med hovedsæde i Viborg. Virksomheden har i 15 år været samarbejdspartner i Viborg HK, og glæder sig over at fortsætte samarbejdet, der blandt andet synliggøres på pigernes spillershorts.

- I maj måned 2020 havde vi 100-års jubilæum, hvilket skulle have været fejret på behørig vis. Dette må vi udskyde til senere til forskel fra slutspillet, som helt blev aflyst. Til trods for den manglende tv-dækning i f.m. slutspillet, ser vi dog fortsat Viborg HK som et aktiv for byen, og vi håber, at andre lokale virksomheder fortsat vil støtte op om håndboldpigerne – særligt nu hvor vi skal spille europæisk igen. Det er vigtigt, at vi hjælper Viborg HK, lige så vel som det er vigtigt, at vi fortsat handler lokalt, udtaler Ole Nonbo.

 

0
0
0
s2smodern