Der hersker ingen tvivl om, at vi i Viborg HK er beriget med talentfulde spillere, der hver dag arbejder for at blive bedre end de var i går. Forventningerne til spillerne er høje, og ofte glemmer vi som håndboldelskere, hvor unge pigerne faktisk er. De er tidligt kommet i søgelyset for deres evne til at spille håndbold på et uhørt højt niveau, og har hurtigt tilspillet sig store roller på klub- og landshold. Det medfører et stort ansvar, men også stor bevågenhed fra journalister, kolleger og konkurrenter. 

Ser vi tilbage på den netop overståede sæson kan vi dog se, at den unge alder ikke har skabt problemer for evnen til at skabe resultater. Pigerne har spillet fantastisk og det forestående slutspil tegnede til at blive en seværdig affære, inden Corona-krisen lukkede landet og i samme omgang håndboldsæsonen. Men inden det hele blev lukket ned, havde spillerne i verdens bedste klubber nået at føre sig frem - også de unge, der er født i 1998 eller senere. Nu har Handball-Planet offentliggjort listen af de spillere, der er nomineret til Verdens Bedste Unge Spillere på hver deres position, samt som forsvarsspiller. Ikke overraskende er Viborg HK flot repræsenteret i kategorierne.

Anna Kristensen, der i oktober fyldte 19 år har ikke blot imponeret håndbolddanmark, men håndboldverden med sit høje niveau. Hun er ikke overraskende nomineret til Verdens Bedste Unge Målvogter (du kan stemme på hende HER). 

Kristina Jørgensen er også fortjent nomineret - og det i hele to kategorier, da hun både er nomineret som bedste venstre back (stem på hende HER) og som bedste forsvarsspiller (stem på hende HER).

Afstemningen løber til d. 25. juni, og alle kan stemme på den spiller, de føler har udmærket sig i denne sæson. 

0
0
0
s2smodern