Med ligasæsonen sat på pause på ubestemt tid har Viborg HK set sig nødsaget til at sende alle medarbejdere hjem, inkl. Spillere og trænere. Hjemsendelsen af medarbejdere er på ubestemt tid og de berørte medarbejdere vil ikke arbejde i perioden.

På nuværende tidspunkt vides det ikke, hvornår ligasæsonen igen skydes i gang, og derfor er der heller ikke sikkerhed om, hvornår medarbejderne vender tilbage til arbejdet. Forhåbentligt vil der ikke gå for længe, men vi er som klub også bevidste om det fælles ansvar der ligger i at begrænse smittespredning, og derfor bakker vi fuld ud op om regeringens tiltag.

De hjemsendte medarbejdere er alle sendt hjem med fuld løn under regeringens trepartsaftale. Det er nødvendigt for at minimere klubbens økonomiske tab så meget som muligt.

Håndbolden skal nok vende tilbage, og med disse tiltag søger Viborg HK at minimere de langvarige konsekvenser af den nuværende samfundssituation. Når tiden er inde, vil der atter være tophåndbold i VIBOCOLD Arena, og vi vil som klub stå klar til igen at kæmpe for guldet.

Under hjemsendelsen af medarbejdere bedes alle henvendelser til Viborg HK ApS rettes mod klubbens direktør, Jørgen Hansen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller +45 26 43 21 48.

0
0
0
s2smodern