Fisker flyvende i udesejr

Det var ikke den kønneste kamp, der blev spillet i BGI Akademi, Hornsyld onsdag aften, men ikke desto mindre kom vi fra opgøret mod HH Elite med det, vi ville. To point.

Det var ellers hjemmeholdet fra Horsens der kom bedst fra land, og oprykkerne fik i kampens indledning oparbejdet en tre-måls føring, så der efter fem minutter stod 3-0 på måltavlen. Det skulle også blive til 6-3 før vores piger fik bedre fat og lige så stille arbejdet sig ind i kampen. Ved 7-7 var der kontakt, hvorefter Stine Andersen efter 17 minutter kunne score til første Viborg HK føring, 8-9. Denne føring kom i fare, da vi blev ramt af to to-minutters udvisninger, men via hård fight og koncentreret forsvarsspil lykkedes det at holde Horsens yderligere fra fadet i deres overtalsspil.

Resten af første halvleg fulgtes de to hold ad, dog med en lille overhånd til Viborg HK mod halvleges afslutning, så vi kunne gå til pause med en føring på 12-15.

I anden halvleg kom pigerne igang, som første halvleg sluttede, da tre-måls føringen blev holdt de første 10 minutter. Men som Madeleine også sagde inden opgøret:

- Horsens er et hold, som altid kæmper. De spiller om vigtige point og har spillet godt på det seneste, især mod Team Esbjerg som de jo vinder over. Så det er ikke et hold, der er lette at slå. Vi skal være der 100%.

Og den forudanelse skulle vise sig at holde stik, for med 20 minutter igen begyndte HOrsens atter at bide fra sig, og de fik lige så stille arbejdet sig ind på vores føring, så der med 20 minutter igen stod 19-19 på tavlen. Det blev også til 20-20, men så tog vi atter fat, og fik udbygget en ny føring, så vi igen kom foran med et par stykker. Denne føring holdt til slut, hvor vi ender med et resultat og en sejr på 25-29.

Særligt effektiv i kampen var Maria Fisker, der scorede ni mål på 10 chancer. Hun var forståeligt nok tilfreds efter kampen.

- Det var sådan en aften, hvor jeg bare skulle have bolden - for så gik det ind. Undtagen altså straffekastet til sidst, fortalte Fisker til Viborg Stifts Folkeblad og refererer til den ene brændte chance, som var på et straffekast til sidst i kampen.

Det piller heldigvis ikke ved, at hun spillede en imponerende kamp og at vi tager to vigtige point.