Viborg Renovation ApS er fordelspartner i Viborg HK

Viborg Renovation ApS er blevet en del af Viborg HK Fordele, hvor udvalgte samarbejdspartnere tilbyder Viborg HKs nuværende sponsorer forskellige erhvervsfordele og besparelser.

Viborg Renovation ApS er en privatejet vognmandsforretning, der primært beskæftiger sig med udlejning af container, indsamling og håndtering af affald fra virksomheder samt private, krankørsel samt levering af sand og grus m.m.

Ligesom i Viborg HK er der også hos Viborg Renovation ApS fokus på bæredygtighed og grønne initiativer. Faktisk er Viborg Renovation ApS gået så meget ind i kampen, at de også skaber rammerne for, at borgere og virksomheder forstår, hvordan de kan være mere bæredygtige. Det gør de via rådgivning i kildesortering af affald, miljørigtig indsamling, sortering og genanvendelse af affald. For via korrekt sortering kan affald bidrage til genanvendelse og en minimering af affald, der skal deponeres eller sendes til forbrænding. Til gavn for både miljø og økonomi.

Hos Viborg HK er der stor glæde over at præsentere Viborg Renovation ApS som partner i Viborg HK Fordele.

- Viborg HK Fordele er skabt for at give igen til de mange samarbejdspartnere i Viborg HK, og vi synes selv, at vi har fået samlet nogle rigtig gode tilbud, hos virksomheder, der tilbyder noget, alle bruger i hverdagen. Det gælder også Viborg Renovation. Vi kommer ikke udenom, at der er affald hos alle virksomheder, og derfor er vi også glade for at kunne tilbyde fordelagtige priser på leje og tømning af containere, fortæller Jørgen Hansen, direktør i Viborg HK.  

Viborg HKs fordelskoncept, Viborg HK Fordele, er en add-on-mulighed til alle nuværende samarbejdspartnere i Viborg HK. Med Viborg HK Fordele kan Viborg HKs netværk af samarbejdspartnere fremover opnå rabatter og fordele inden for forskellige kategorier, hvis de ønsker at benytte en eller flere af de partnere, der er med i Viborg HK Fordele.

0
0
0
s2smodern