Trods en god første halvleg lykkedes det ikke Viborg HK at besejre HTH Ligaens førerhold fra Team Esbjerg, da de to hold tørnede sammen til aften. Vi kommer fra kamp med et nederlag på 29-22 og lider dermed også første nederlag i 2020. 

Det startede ellers rigtig fint, og igennem hele første halvleg var det Viborg HK der var i front. Flere gange med fire mål, og havde der været mere held på et par af de store chancer, kunne føringen have været større. I stedet lykkedes det hjemmeholdet fra Esbjerg at arbejde sig tilbage i kampen, så vi gik til pause med en beskeden føring på 14-15. 

- Vi spiller egentligt fint i første halvleg, hvor vi fører det meste af tiden, også med flere mål. Det er vi godt tilfredse med, og vi udnytter vores chancer langt hen ad vejen. Dog sniger der sig mod slutningen nogle tekniske fejl ind, ligesom vi brænder flere 100% chancer. Det er Esbjerg for godt et hold til, at vi kan slippe afsted med, og det bliver dyrt for os, siger Jakob Vestergaard efter kampen.

Når man spiller mod ligaens førerhold, som samtidig klarer sig rigtig godt i Champions League i år, ved man, at der aldrig bliver givet op. Det var også tilfældet i dag, hvor Team Esbjerg ligeså stille fik overtaget i kampen, og mod slutningen slukkede håbet om en Viborg HK sejr. 

- Vi brænder simpelthen for meget i løbet af kampen, og skal vi vinder mod Esbjerg, skal vi score på de chancer, vi arbejder os frem til. Vi mangler ressourcer i dag, og så har vi ikke råd til at lave de tekniske fejl, vi laver. Det straffer Esbjerg, og derfor ender de også med at tage sejren i dag. Nu tager vi hjem og kigger på, hvad der lykkedes, og hvor vi skal stramme op, og så er vi klar igen mod Horsens i næste uge, slutter Jakob.

Trods nederlaget ligger vi fortsat godt til i ligaen, hvilket også betyder, at de kommende kampe er super vigtige. Næste kamp er på udebane mod Horsens, mens vi spiller mod Randers HK på hjemmebane d. 2. Marts kl. 20.00. Billetter til kampen kan købes på SHOP.VHK.DK

0
0
0
s2smodern