ServiceKompagniet er fordelspartner i Viborg HK

ServiceKompagniet er blevet en del af Viborg HK Fordele, hvor udvalgte samarbejdspartnere tilbyder Viborg HKs nuværende sponsorer forskellige erhvervsfordele og besparelser.

ServiceKompagniet er et facilityselskab med mere end 28 års erfaring. I tråd med Viborg HKs ambitioner om at blive verdens grønneste klub, har ServiceKompagniet også fokus på miljøbevidst og bæredygtig service.

Gennem en sund miljøpolitik arbejder ServiceKompagniet på at levere bæredygtige serviceydelser, og hele tiden udvikle sig grønnere ved bl.a. at minimere miljøpåvirkningen fra aktiviteter.

Med fokus på Facility Service i forskellige afskygninger kan ServiceKompagniet blandt andet levere erhvervsrengøring, vinduespolering, reception, posthåndtering, kantine, grøn pleje og ejendomsservice.

Hos Viborg HK er der stor glæde over at præsentere ServiceKompagniet som partner i Viborg HK Fordele.

- Vi er naturligvis rigtig glade for at præsentere ServiceKompagniet som partner i Viborg HK Fordele, da vi er sikre på, at mange af vores nuværende samarbejdspartnere kan få stor glæde af de ydelser, som ServiceKompagniet leverer. ServiceKompagniet dækker et stort område inden for facility services, som størstedelen af vores samarbejdspartnere har brug for at få dækket, men måske ikke helt har overblikket over. Derfor er vi glade for at inkludere ServiceKompagniet, da vi håber, de kan være med til at lette processen for flere af vores samarbejdspartnere, siger Claus Sørensen, salgsansvarlig i Viborg HK.

Viborg HKs fordelskoncept, Viborg HK Fordele, er en add-on-mulighed til alle nuværende samarbejdspartnere i Viborg HK. Med Viborg HK Fordele kan Viborg HKs netværk af samarbejdspartnere fremover opnå rabatter og fordele inden for forskellige kategorier, hvis de ønsker at benytte en eller flere af de partnere, der er med i Viborg HK Fordele.

0
0
0
s2smodern