Det er ikke mange dage siden, pigerne sidst spillede kamp, og der er meget positivt at tage med fra opgøret mod TTH. To dejlige point blev sat på kontoen i en kamp, hvor der på intet tidspunkt var tvivl om resultatet. Derudover var der et fantastisk gensyn med Majbritt Toft i den grønne kamptrøje, hvilket skabte glæde for fans, holdkammerater og ikke mindst Majbritt selv. Lørdag venter nu en rigtig svær kamp, da Majbritts tidligere holdkammerater fra Aarhus United kommer til VIBOCOLD Arena.

Det er blot naden gang i Majbritts karriere, at hun spiller mod sit tidligere hold, og første gang gik langt fra som håbet, da hun sammen med resten af vores piger måtte tage fra Aarhus med et nederlag, da de to hold mødtes tidligere i denne sæson. Det skal der rådes bod på, når holdene igen tørner sammen på lørdag. 

- Kampene mellem Aarhus og Viborg har altid været intense, og der er bare et eller andet med de to hold. Da jeg spillede i Aarhus tænkte vi altid, at Viborg lå godt til os og vi følte, at vi havde dem, hvis vi kunne komme foran. Nu står jeg på den anden side og synes ikke, det er så fedt. Der er mange, der vil gøre alt for at vinde den her kamp, da vi kender hinanden på kryds og tværs, så det gælder om at tilspille sig håneretten. Derfor ved jeg også, at lørdagens kamp bliver intens, fortæller Majbritt Toft, der også kalder opgøret lidt angstprovokerende. 

- Det er lidt angstprovokerende at skulle spille mod mine tidligere holdkammerater. Det er specielt og første sæson, hvor jeg kan spille mod mit tidligere hold. De tidligere klubber, jeg har været i, har været konkursramt. Derfor har jeg aldrig prøvet at spille mod de hold. Sidste kamp i Stadionhallen i Aarhus var virkelig ikke en god fornøjelse. Vi tabte og det var ikke lige det, jeg havde håbet. Alle har det jo sådan, at man gerne vil vise sin tidligere klub, at man er kommet til noget andet og trives og har succes. Det er klart.

Revanchelysten stråler ud af øjnene på Majbritt og de andre på holdet, når man nævner Aarhus United, og der er ingen tvivl om, at kampen bliver spændende. Det er der tradition for, og det er derfor også det, som alle er forberedte på. 60 minutters intens koncentration og fight. 

 - For os starter det hele i forsvaret. Vi har vist, at vi kan dække virkelig godt op og udnytter vores størrelse og fysik rigtig godt mod de andre hold. Når vi dækker godt op, så kommer redningerne også i målet, og så ruller det derfra og vi får selvtillid med i angrebet. Derudover har vi formået at sætte spillet rigtigt op de seneste kampe, og når vi lykkes er vi rigtig gode og spiller skarpt, og der har vi været inde i en stime, hvor vi holder et højt bundniveau og ikke falder ud i løbet af kampene. Vi skal bygge videre på det og have vores base, hvor vi ved, hvor hinanden er. Så er jeg også sikker på, at vi fortsætter med at bygge på og står stærkt, fortæller Toft, der samtidig slår fast, hvilke kvaliteter det er, Aarhus særligt besidder. 

- Aarhus har et rigtig aggresivt forsvar og sidder bare på én, når man får bolden. Det er blandt deres forcer, at de bliver ved og er aggresive, bevægelige og eksplosive, så det er det, vi skal have øje for. 

Kampen mod Aarhus United spilles lørdag d. 1. februar i VIBOCOLD Arena. 

Billetter til kapmen kan købes på SHOP.VHK.DK

0
0
0
s2smodern