Viborg HK gør noget ved miljøet

 

Viborg HK vil være Verdens Grønneste Klub og inviterer i samarbejde med Spar Nord, Viborgegnens erhvervsråd og Viborg Innovation Fond til Grøn Konference mandag d. 17. februar.

Det er et fælles ansvar at skabe en bæredygtig fremtid, men det kan være svært at se, hvor der er forretningspotentiale i bæredygtighed, og hvordan vi hver især kan indkorporere bæredygtighed i hverdagen. Til Grøn Konference er der foredragsholdere fra store danske virksomheder, som har formået at gøre bæredygtighed og grønne løsninger til en grundværdi i deres brand. Derudover vil Søren Pape Poulsen fortælle om den nye klimalov, ligesom unge Edith Vels vil fortælle om, hvordan hun i en alder af blot 15 år har taget initiativ og skabt overskrifter i kampen for en mere bæredygtig fremtid.

Programmet for Grøn Konference starter kl. 10.00 og løber til kl. 16.00 mandag d. 17. februar, og har følgende som oplægsholdere:

  • Søren Pape Poulsen, Partiformand Det Konservative Folkeparti
  • Lars Møller, Bankdirektør i Spar Nord
  • Gitte Gylling Olesen, Chefspecialist i bæredygtigt byggeri, Rambøll
  • Gitte Buk Larsen, Bestyrelsesformand og Forretningsudvikling & marketing chef Aage Vestergaard Larsen A/S
  • Carsten Reinholdt Andersen, Viborg Innovation Fond og Hedeselskabet, Viborg
  • Anna-Sofie Plougmand, CSR Chef Berendsen Textile Service A/S
  • Edith Vels, 15-årig miljøkæmper fra Viborg

Hos Viborg HK er der stor glæde over at kunne præsentere en perlerække af foredragsholdere, der alle brænder for det grønne, og er villige til at dele deres erfaringer.

  • Vi er stolte af at kunne præsentere et erfarent og dygtigt felt af foredragsholdere til vores Grønne Konference. Det betyder meget for os at være med til at skabe en bæredygtig fremtid, og vi oplever også i vores netværk, at det er noget der bliver tænkt over. Derfor har vi valgt at skabe Grøn Konference, som skal inspirere til, hvordan man ser forretningspotentiale i bæredygtighed. Det er oplægsholdere fra førende virksomheder på feltet, som har sagt ja til at stille op, og vi glæder os til, at de deler deres viden og erfaring med alle interesserede deltagere ved konferencen, siger direktør i Viborg HK, Jørgen Hansen.

Grøn Konference afholdes mandag d. 17. februar kl. 10.00-16.00 i BDO Lounge. Da der er begrænsede pladser er det nødvendigt med tilmelding på kim@vhk.dk

Prisen for deltagelse er kr. 295,- pr. person

Information om foredragsholdere og Grøn Konference kan ses på HER