Midtjysk Data er Fordels- og Business Partner i Viborg HK

Viborg HK har for nylig lanceret et nyt fordelskoncept, Viborg HK Fordele, som er en add-on-mulighed til alle nuværende samarbejdspartnere i Viborg HK. Med Viborg HK Fordele kan Viborg HKs netværk af samarbejdspartnere fremover opnå rabatter og fordele inden for forskellige kategorier, hvis de ønsker at benytte en eller flere af de partnere, der er med i Viborg HK Fordele.

Det er med stor glæde, at Viborg HK nu kan løfte sløret for endnu en af de fordelspartnere, der er en del af Viborg HK Fordele. Midtjysk Data er en IT-virksomhed, der leverer supportløsninger til store og små virksomheder. Med over 20 års erfaring inden for IT har Midtjysk Data oparbejdet kompetencer indenfor et væld af IT løsninger, og med værksted i Viborg og Sønderborg dækker de det meste af landet med dag-til-dag service til erhvervskunder.

Tilførelsen af Midtjysk Data til Viborg HK Fordele skaber stor glæde i den traditionsbundne klub.

- Vi kender det selv, og hører også fra vores samarbejdspartnere, at IT fylder rigtig meget i hverdagen. Vi er afhængige af, at det virker, og at eventuelle problemer bliver løst hurtigt, når de opstår. Derfor er vi også rigtig glade for at tilføje Midtjysk Data til vores Fordelskoncept, da vi herigennem kan tilbyde vores samarbjedspartnere hjælp med nogle af de IT-løsninger, de måske ikke selv har overblik over eller kendskab til, fortæller Anette Pedersen, sponsoransvarlig i Viborg HK.

 

Du kan læse meget mere om Viborg HK Fordele HER

Du kan også læse om nogle af de øvrige virksomheder, der er med i Viborg HK Fordele via følgende link:

https://vhk.dk/nyheder/8400-viborg-hk-skaber-vaerdi-for-sponsorer 

https://vhk.dk/nyheder/8399-circle-k-er-fordelspartner-i-viborg-hk

https://vhk.dk/nyheder/8396-viborg-hk-starter-nyt-indkobssamarbejde-til-gavn-for-sponsorer 

0
0
0
s2smodern