Det var to stensikre point der i dag kom på kontoen. Vi vinder vinder med hele 32-21 i prets første kamp i en fantsatisk kulisse i VIBOCOLD Arena. 

Opbakningen fejlede absolut intet i årets første kamp, og køen til billetsalget gik inden kampen ud af døren til VIBOCOLD Arena. Der var med andre ord lagt op til et brag af en stemning. Forventningernes sus og opbakningen størrelse kunne mærkes ned på banen helt fra opvarmningens start, og det var noget, pigerne bed mærke i. 

- Det var fedt at spille i den kulisse der var i dag. Hver gang vi scorede eller lavede noget fedt, så var der god stemning. Det giver bare noget, når publikum er med, så pissefed start på 2020, sagde Stine Andersen efter kampen. 

Inden dagens kamp havde der været lidt usikkerhed om formen på Viborg HKs hold. Ikke så meget om, hvorvidt de kunne holde til 60 minutter for fulde drøn, men mere om, hvorvidt timingen og samspillet sad som det skulle. Det er nemlig ikke meget, pigerne har kunnet træne sammen grundet skader og VM, hvor fire spillere var repræsenteret. Men samspillet sad som det skulle, og der var ikke en position, der ikke var farlig i dagens kamp. 

-  Jeg synes ikke vi mærkede rust i dagens kamp. Der har været mange væk, og nogle vil måske sige, sejren var på en billig baggrund, men det synes jeg ikke er rigtigt. Skanderborg har spillet godt i efteråret og har mange tætte kampe, så det har vi også forberedt os på. Vi skulle steppe op for at vise, vi kan være med. Vi smadrer dem i første halvleg og så var kører vi bare videre i anden halvleg. Så alt i alt en pisse god kamp, fortæller Andersen videre. 

Det gode spil blev allerede fra kampens første minutter sat i værk og gæsterne fra Skanderborg blev ikke levnet mange chancer for at komme ind i kampen. Et faktum, der skaber stor tilfredshed blandt vores piger, der kampen igennem var aggresive i forsvaret og spillede med højt tempo i angrebet. 

- Vi står helt vildt godt i forsvaret også selv om vi står der længe. Man skal koncentrere sig vildt meget, når de får lov at spille så lange angreb. Vi er gode til at holde koncentrrationen, og så løber vi med dem i dag. Det har selvfølgelig også noget at sige. Vi spiller hurtigt og kontroleret. Det hiver sejren hjem i dag, siger Andersen. 

Med de to point bevarer pigerne fjerdepladsen i HTH Ligaen. Samtidig giver spillet og sejren selvtillid til rygsækken inden en svær udekamp venter tirsdag i Odense. 

- Det er enormt vigtigt at vi i dag havde alle spillere på banen og bidrage og få minutter i benene. Det er lang tid siden flere af os har spillet kamp, så jeg føler vi er godt klar til tirsdag og alle er klar, slutter Andersen.

 

0
0
0
s2smodern