Der var sorte tal på bundlinjen, da Viborg HK’s ledelse torsdag eftermiddag under den årlige generalforsamling kunne præsentere Viborg HK’s regnskab for perioden 01.07.18 - 30.06.19. Her kunne formand i Viborg HK, Jens Jakobsen, berette om et økonomisk overskud på DKK 97.124,-. En klar forbedring af regnskabet i forhold til året før, hvor klubben kom ud med et underskud på DKK 1.254.167,-.

Årets resultat betegnes som acceptabelt af Viborg HK’s ledelse, der tilegner den positive økonomiske udvikling flere elementer i driften. Blandt andet har Viborg HK i perioden øget antallet af samarbejdspartnere, ligesom der har været fremgang i tilskuere i VIBOCOLD Arena. Generelt har interessen for Viborg HK været stor, da også medierne har berettet flittigt om Viborg HK.

- Jeg er selvfølgelig tilfreds med, at vi har fået vendt vores underskud til et lille overskud og dermed skabt balance i økonomien. Arbejdet med at bevare den gode udvikling fortsætter og vi skal have styrket det fremtidige kapitalgrundlag, fortæller direktør i Viborg HK, Jørgen Hansen.

Nye bestyrelsesmedlemmer

Da bestyrelsesformand, Jens Jakobsen, og bestyrelsesmedlem Helle Skaarup Larsen udtræder af bestyrelsen foreslog bestyrelsen to nye kandidater, henholdsvis Alice Monberg og Karsten Cronwald.

Alice Monberg er tidligere marketingdirektør i Bilka og er nu forfatter og selvstændig konsulent indenfor virksomhedsledelse. Karsten Cronwald er, advokat i og indehaver af Advokatfirmaet Cronwald.

0
0
0
s2smodern