Vi startede dagen med to fantastiske nyheder i Andersens og Jørgensens forlængelse af kontrakt, men kan desværre ikke følge trop med en sejr. Ajax København kom, så og sejrede i en kamp, der var ulig det, vi er vant til at opleve i VIBOCOLD Arena. Spillet flød ikke og gæsterne havde held med at trække al tempo ud af kampen, så de med en scoring i sidste sekund kunne juble over en sejr på 24-23.

Holdene fulgtes ad fra første fløjt og den ellers stærke Viborg HK defensiv havde svært ved at finde sig selv, hvilket resulterede i flere mål imod, ende vanligt. Ved pausen var stillingen derfor også helt lige, 14-14. 

- I første halvleg dækker vi simpelthen for dårligt op, og de scorer mål. De har vel 10 situationer fra stregen som giver mål eller straffekast til dem, og det var egentligt det, vi havde forberedt os på, og det lykkes vi slet ikke med. Den dynamik, engagement, gnist og gejst, vi har forventninger til hos os selv, den er vi ikke i nærheden af at levere. Det samme med de forventninger alle andre har til os. Det er det, der ikke lykkes, siger Jakob og fortsætter:

- I anden halvleg får vi etableret en lidt bedre defensiv. Ajax lykkes fint med at trække al tempo ud af kampen og løber godt retur på os. Der har vi bare alt, alt for mange brændte chancer. Lidt ligesom i Randers, hvor vi også brænder alt for meget på for mange elementære skud.

Netop tempoet i kampen skulle vise sig at blive et nøglepunkt for opgørets udfald, da Ajax spillede lange angreb og trak al tempo ud af spillet. Det lykkedes ikke vores piger at få tempoet bragt op igen i løbet af opgøret, hvorfor der skulle kæmpes for hvert et mål. 

- Vi er ramt af ikke at have Laura med til at skabe noget fart i spillet for os, og så har vi bøvlet med mange små ting der gør, at mange er usikre på, hvad de kan. Så er de andre hold bare ikke ringere end, hvis ikke vi er der 110%, så kan vi ikke køre over dem, siger Jakob videre. 

Tirsdag venter en noget større opgave, da vi på udebane skal op imod Herning Ikast Håndbold, der i øjeblikket ligger på fjerdepladsen. Her kræves et helt andet spil, hvis sejren skal i hus. Noget, som holdet er fuldt ud bevidste om. 

- Vi er nødt til at kigge indad allesammen. Vi skal levere et langt højere energiniveau og fight. Der er alt for mange der render og brokker sig over mærkelige ting i stedet for at hanke op i sig selv og kæmpe røven ud af bukserne. Det er lidt som at tage til tandlægen for at få lavet et hul. Vi er nødt til at kigge på, hvor ringe det er og få italesat, at det her går ikke. Sådan skal vi ikke spille, hvis vi spiller i grønt, slutter Jakob.

Målscorere for Viborg HK:

Carin Strömberg - 4

Moa Högdahl - 3

Anne Sofie Filtenborg - 3

Maria Fisker - 2

Ida-Marie Dahl - 2

Stine Andersen - 2

Kristina Jørgensen - 2

Line Haugsted - 2

Amalie Grøn - 1

Pauline Bøgelund - 1

0
0
0
s2smodern