Viborg HK har i dag skrevet under på en to-årig forlængelse af aftalen med Stine Andersen. Den 26-årige højrefløj trækker dermed den traditionsbundne grønne Viborg HK trøje over hovedet frem til sommeren 2022.

En forlængelse der skaber glæde i Viborg HK, hvor cheftræner Jakob Vestergaard i øjeblikket er ved at samle puslespillet for truppen de kommende sæsoner.

- Hvorfor smide guld væk, når vi har det. Det er der ingen grund til, siger Jakob Vestergaard om Stine Andersen og fortsætter:

- Vi tror på, at Stine kan fortsætte som en driftsikker højrefløj, der både er kontrastærk og forholdsvis scoringssikker for os. Jeg er rigtig glad for, at vi lykkes med at forlænge aftalen med hende. Det giver en god kontinuitet på holdet, at vi også fremadrettet har et højt niveau på den position, et niveau, der matcher de hold, vi ligger og slås med om topplaceringerne. Stine er også bare en god person at have på holdet, og vi vil gerne, at hun får en lidt større rolle, for hun har erfaring og nogle værdier og holdninger, som vi kan bruge til noget.

Stine Andersen er i gang med sin anden sæson i Viborg HK. Hun kom til klubben forud for sæsonen 2018/19 fra TTH Holstebro. Et skifte, som nu forlænges yderligere to sæsoner.

- Jeg trives godt i Viborg HK. Det er en dejlig klub, og jeg har nogle rigtig gode holdkammerater. Siden jeg kom til Viborg HK, har jeg udviklet mig meget, og jeg føler, at jeg kan fortsætte min udvikling her.Vi træner godt, og set-up’et omkring holdet med trænerteamet er rigtig godt, fortæller Stine og fortsætter:

- Drømmen er jo at få Viborg HK tilbage til toppen af poppen med medaljer om halsen. Det er der, det er sjovt, og jeg håber selvfølgelig, at vi sikrer en god placering i år, så vi forhåbentligt kan spille europæisk til næste sæson.

Udenfor banen har forlængelsen af aftalen med Stine Andersen også stor betydning. Det fortæller direktør i Viborg HK, Jørgen Hansen.

- Det er vigtigt for os at få stammen på plads for den kommende sæson. Stine Andersen er blandt Danmarks bedste på sin position, og med forlængelsen af hendes kontrakt viser vi, at ambitionsniveauet er højt i Viborg HK. Vi går efter guld og grønne skove.

0
0
0
s2smodern