Vi skyder weekenden igang med 11. runde i HTH Ligaen. Modstanderen er Ajax København, der lige nu ligger på 11. pladsen 10 point efter vores piger. Det store spænd mellem vores piger og Ajax København gør dog ikke, at det er en modstander der kan undervurderes. 

Det slår Ida-Marie Dahl fast, og hun må om nogen kende til Ajax' kvaliteter, da hun er vokset op i klubben og spillede på deres ligahold inden skiftet til Viborg (det kan du forøvrigt læse mere om i dagens matchmagasin). 

- I første omgang er det vigtigt ikke at undervurdere Ajax. Man kan jo se i en kamp som den mod Horsens, hvor vi er storfavoritter, at man bliver straffet, hvis man hviler på laurbærene. Så det handler om at holde disciplin i hele kampen og ikke åbne op for, at de kan komme igen, hvis vi får knækket dem. Hvis de hænger på, skal vi blive ved med at knokle på for at ryste dem af os. Det er et hold, der kommer med alt, hvad de har. De gør alt, hvad de kan i alle kampe og klør bare på, da der ikke er så høje forventninger til dem. Jeg tror det handler om, at vi spiller med stor disciplin og spiller kampen fra start til slut, siger Ida-Marie. 

Forventningerne til aftenens kamp er, at den bliver hård og med stor fokus på det defensive. Ajax København ligger i top på listen over mest udviste hold. Et faktum, der dog ikke skræmmer Ida-Marie og holdkammeraterne, da det er en del af gamet. 

- Det er jo et hold, der oftest er underdogs, og dermed måske nødt til at kæmpe lidt hårdere for tingene. Det er ikke fordi man skal bruge bissetricks, bare fordi man er underdog, men de kommer nok til at bruge lidt ekstra kræfter på at hænge i under kampene. Det er heller ikke sikkert, de ligger i top på udvisninger, fordi de spiller hårdere end andre, men det sker jo, at tacklinger bliver lidt hårdere og urene, når man er overmatchet. 

Der er med andre ord lagt op til et brag af en kamp om to vigtige point. 

Kampstart kl. 19.30 i VIBOCOLD Arena. 

Billetter kan købes HER.

0
0
0
s2smodern