Søndagens opgør i HTH Ligaen kan vist godt betegnes som et vaskeægte lokalopgør. Viborg HK mod Randers HK har gennem tiderne givet nogle drabelige opgør, og søndag ser ud til at blive mindst lige så spændende som i tidligere sæsoner. 

- Det er et hold, som vi har haft lidt svært ved at spille mod i tidligere sæsoner, så det er et hold, vi skal være 100% klar mod, hvis vi skal have to point. Det satser jeg på, vi alle er. Vi har haft nogle gode træninger, så vi er klar, fortæller Amalie Grøn, aka Nips, der suppleres af Anne Sofie Filtenborg.

- De har fået en god start på sæsonen. Særligt en spiller som Jamima Robert har fået en god start og har scoret mange mål. Hun er en dygtig spiller der både kan skyde og lave gennembrud, så hende skal vi holde øje med, fortæller Anso, der har fået sin håndboldopvækst i netop Randers HK, men nu er i gang med sin tredje sæson i Viborg HK. 

De grønne piger har fået en flot start på sæsonen og ligger efter ni spillerunder nummer seks i ligaen, og kan med en sejr i Randers spille sig á point med København Håndbold på femtepladsen. Det kræver dog en fight i samtlige 60 minutter, hvis der skal point med fra Randers, men det er Nips og pigerne også klar til at kæmpe for. 

- Selvfølgelig har vi taktikken klar mod Randers, men det er helt klart os selv, vi har størst fokus på. Vi skal spille 60 gode minutter, så vi kan køre en sejr hjem, siger Nips og lægger vægt på det gode defensive arbejde, som holdet har leveret i denne sæson.

- Selvfølgelig har vi taktikken klar mod Randers, men det er helt klart os selv, vi har størst fokus på. Vi skal spille 60 gode minutter, så vi kan køre en sejr hjem. 

Kampes forløb er uforudsigelige, og i de seneste kampe har der været perioder, hvor pigerne har skullet kæmpe ekstra hårdt for at lykkes. De spilmæssige udfordringer, er dog ikke noget, der skaber bekymring i truppen. 

- Jeg synes vi har været gode til at ligge de dårlige ting fra tidligere kampe væk, og så tage det med, vi kan bruge. Derfor synes jeg egentligt, at vi har en god selvtillid med til kampen søndag. Vi er ikke hæmmet af, at vi har spillet nogle dårlige minutter i de to forrige kampe, siger Nips og uddyber, at holdet særligt defensivt har vist gode takter.

- Samarbejdet mellem forsvaret og målmændene har været rigtig godt. De har haft gode arbejdsbetingelser og samtidig haft nogle redninger, de har hevet op af hatten, som vi ikke kan forvente de tager. Det har været rigtig fedt og med til, at der ikke bliver scoret så meget i mod os. Ellers synes jeg, vi har haft godt styr på defensiven.

Samarbejdet mellem spillerne er også noget af det, Anso fremhæver forud for søndagens kamp mod Randers HK. 

- Vi er gode til at spille sammen og gøre hinanden gode. Vi er ikke afhængige af en enkelt spiller for at skabe resultater. Der er mange, der byder ind, og det tror jeg har været en af grundene til, vi har fået den start på sæsonen vi har fået. 

Kampen mod Randers spilles i Randers Arena kl. 16.00. Der er fri entré til kampen. 

0
0
0
s2smodern