Revanchen bobler i Viborg HK

Så er der atter kamp i VIBOCOLD Arena og den er længe ventet. Vi skal have vasket seneste hjemmekamp ud af kroppen og vil gøre alt for, at den bliver erstattet med en sejr og to point i aften. 

Hvor vi i onsdags var oppe imod ligaens tophold, møder vi i aften et af ligaens bundhold, da Horsens Håndbold Elite kæmper for at holde sig væk fra bunden, hvor de lige nu ligger á point med TTH Holstebro og Skanderborg Håndbold, der alle har to point. 

Trods distancen mellem Viborg HK og Horsens Håndbold Elite er der ingen tvivl om, at vi skal kæmpe samtlige 60 minutter, hvis vi skal have point i aften. Horsens har tidligere vist, at de kan bidde skeer med de øvrige hold i ligaen og tabte i første runde med en enkelt til Aarhus United, ligesom de har taget point fra Skanderborg. 

Dog hersker der ingen tvivl om, at vores piger er favoritter til aftenens kamp. 

- Vi må nok sande, at vi er favoritter i aften. Horsens har haft en svær start på sæsonen, men stadig vist, at de kan være med imod de etablerede ligahold. Derfor går vi også til aftenens kamp med fuld respekt for deres hold og spil, siger Joesphine Nordstrøm forud for mandagens kamp. 

Særligt defensivt bliver det vigtigt, at VIborg HK pigerne kommer tilbage på sporet, da det i tidligere kampe særligt er her, kampene er vundet. 

- Vores defensiv bliver vigtig igen i dag, og Horsens skal mærke, hvor stor en fysik vi kommer med. Får forsvaret først fundet på plads, er der også rigtig gode arbejdsbetingelser for os i målet, og vi kan få de såkaldte "lette" mål i kontrafasen. Men det kræver, at vi er koncentrerede i forsvaret, fortæller Josephine videre. 

Aftenens kamp spilles kl. 20.00 og billetter kan købes i døren såvel som HER

Hvis ikke du har mulighed for at se kampen live, kan den også ses på TV2 Sport