Ligaens bedste forsvar mod ligaens bedste angreb. Så simpelt sætter Jakob kampen mod København tirsdag aften op. Men som vi alle ved, er der ikke noget der er simpelt i håndbold. Der skal kæmpes for hvert et point, og det er pigerne klar til tirsdag aften, når de på udebane møder ligaens topscorer, Mia Rej og co.

Det er kun tre dage siden, Jakob og pigerne sidst var i kamp, og sejren mod EH Aalborg luner også godt på selvtilliden frem mod det svære opgør mod København Håndbold, der må betragtes som en af ligaens sværeste modstandere at tage point fra. Det har dog ikke gjort, at Jakob og Susanne har kigget på at ændre spilkoncept.

- Vi tror på, at det spilkoncept vi har arbejdet på hele sæsonen er det, der skal bære os igennem. Derfor har vi også forberedt os til denne kamp, ligesom vi ville alle andre. Der bliver lavet små justeringer i forhold til den modstander vi møder, og vi har noteret os, at de har tre spillere, der har scoret rigtig mange mål. Det er Linn Blohm på stregen, Mia Rej på playmaker og back, og Maria Hjertner på højre back. Det er noget af det, der har fyldt en del. Så har vi også set, at Larissa Nusser spiller en del og er kommet godt igang. De spiller med masser af tempo og det tager vi udgangspunkt i, og retter vores koncept til, så det passer til det, vi forventer at møde, fortæller Jakob forud for tirsdagens opgør.  

Ser man på statistikken for HTH Ligaen vil man se, at det særligt er på det defensive arbejde, vores piger er kommet godt fra land. Med et bundsolidt forsvar foran sig, er Anna braget igennem som ligaens stærkeste målvogter. Så stærk er defensiven, at vi foruden HIH er det hold i ligaen, der har færrest mål imod sig. Det stærke defensive arbejde gør dog ikke, at der nu er fuld fokus på offensiven.

- Vi har sat fokus på begge dele hele vejen igennem, men det er rigtigt, at vi lykkes bedst defensivt. Vi arbejder stadig med at udvikle angrebsspillet og sætte tingene i system, så vores timing er mere naturlig. Det har vi også arbejdet med frem mod kampen mod København. Men det er da spændende, at det er ligaens bedste forsvar mod ligaens bedste angreb, og det er altid spændende at duelere på de ting. Mon ikke den lander et sted imellem med 26-27 mål til begge mandskaber. Så håber jeg, vi kan tage den med en et- eller to-måls sejr til sidst, fortæller Jakob og fortsætter:

- Alle sejre luner og er vigtige for vores nye og unge hold. Det tanker selvtillid og det vil en sejr i København også gøre. Det bliver svært, men det ville være alletiders at få en tur hjem med to point i bussen. 

Kampen mod København Håndbold spilles tirsdag aften kl. 19.00 og kan følges på Livescore. 

0
0
0
s2smodern