Den skal have hele armen

Det føles som evigheder siden, vi sidst har spillet kamp i VIBOCOLD Arena, og det er da også længe siden, vi d. 3. september tog i mod Odense Håndbold i VIBOCOLD Arena. Derfor glæder vi os også til at åbne dørene til endnu et brag i HTH Ligaen, når vi i dag kl. 14.00 spiller mod Nikoline Lundgreen og TTH Holstebro. 

- Da der er længere mellem kampene i denne sæson, føles det som om vi kun har spillet på udebane, men det bliver dejligt at komme tilbage i VIBOCOLD Arena. Det er altid dejligt at spille på hjemmebane, og vi får forhåbenligt to point i dag, siger Stine Andersen forud for dagens kamp, som er mod hendes tidligere klub i Holstebro. 

Trods det, at Stine tidligere har spillet for TTH Holstebro er det langt fra alle spillerne hun har spillet sammen med, da TTH har skiftet ud på flere positioner. 

- At vi spiller mod min tidligere klub er ikke noget jeg mærker så meget til mere. Det var mere i min første sæson i Viborg HK, at det var en speciel følelse at skulle op i mod TTH. Det bliver nok mere i forhold til at spille i Gråkjær Arena, jeg vil mærke det, da jeg ikke har været tilbage i den arena siden jeg skiftede. Vi spillede i Struer sidste sæson, så det bliver nok mere specielt, for det er der minderne ligger. 

Til denne sæson har dagens modstander skiftet hele otte spillere i truppen, og det er derfor et helt andet TTH Hold der stiller op i VIBOCOLD Arena end det vi i sidste sæson mødte. Det ændrer dog ikke på, at Stine og resten af Viborg HK holdet skal op i mod et stærktfightende hold, der i denne sæsons første tre kampe har bidt skeer med Team Esbjerg og København, som de led små nederlag til. Derfor er det også et hold, som vores piger har respekt for forud for dagens kamp.  

- Det er jo et hold der fighter i 60 minutter. Godt nok har de ikke så meget fysik, men de er sindssygt hurtige og gode individualister, så det skal vi være klar på, fortæller Stine, der samtidig kan slå fast, at seneste kamp mod NFH har givet en masse til holdet. I mandags tog Andersen og resten af holdet to point på udebane mod NFH i en kamp, der var fyldt med tempo og fight. Selvtilliden fra denne sejr og de gode takter skal med videre, hvis vi skal have point mod TTH.  

- Vi tager helt klart noget med fra seneste kamp mod NFH, hvor vi udviste stor ro. Den ro manglede vi mod Odense, hvor vi fulgte med et godt stykke af vejen. Vi er gode til at spille klogt og er gode til at holde på boldene. Derfor trak vi også fra mod NFH, hvor vi blev ved med at løbe og holde os til aftalerne, og derfor trak vi fra. Den succes skal vi have med mod TTH, slutter Stine. 

Kampen mod TTH Holstebro skydes i gang kl. 14.00 i VIBOCOLD Arena. 

Billetter kan købes HER