De danske fodboldlandshold, FCK, og Viborg HK har mere end et bugnende pokalskab til fælles. Holdenes brandværdi fornægter sig ikke, og i løbet af en sæson, bliver der trykt merchandise og trøjer i lange baner, så fans fra nær og fjern kan vise deres tilhørsforhold til de røde, hvide og grønne.

Det er dog ikke den eneste fællesnævner holdene imellem, da alle tre får trykt trøjer og merchandise hos en af Danmarks største underleverandører af tekstiltryk, Jet Sport.

Jet Sport er bosiddende i Viborg, og har de sidste, 25 år været en vigtig samarbejdspartner for Viborg HK, når trøjernes layout skal på plads før sæsonstart. Derfor glæder det også direktør i Viborg HK, Jørgen Hansen, at kunne fortsætte samarbejdet i yderligere tre år.

- Viborg HK er et brand, som størstedelen af den danske befolkning har kendskab til på den ene eller anden måde og efterspørgslen på merchandise og spillertrøjer stiger altid i starten af en ny sæson. Det kræver en samarbejdspartner, der har ressourcerne og redskaberne til at følge med. Det har Jet Sport og vi er glade for, at kunne forlænge aftalen med dem i yderligere tre år, så vi også i fremtiden kan følge med efterspørgslen på spillertrøjer, fortæller Jørgen Hansen, direktør i Viborg HK.

Hos Jet Sport er der også stor glæde over samarbejdet med Viborg HK:

- Vi har altid været glade for, at kunne støtte op om Viborg HK. Vi har store samarbejdspartnere i sportsverdenen, men at være en medspiller for de lokale håndboldkvinder, er altid noget særligt og vi er stolte over, at få lov at sætte tryk på de flotte grønne trøjer. Derfor glæder vi os meget over, at aftalen nu er forlænget med yderligere 3 år og samarbejdet fortsætter forhåbentlig meget længere end det.

0
0
0
s2smodern