Med sidste uges sejr over Ajax København i Santander Cup'ens ottendedelsfinale, spillede pigenre sig videre til kvartfinalerne, som er sidste stop inden det eftertragtede Final 4 i turneringen. Otte hold står tilbage i turneringen, der har inkluderet alt fra seriehold til ligahold. Tirsdag aften skulle det så afgøres, hvordan de tilbageværende hold skulle mødes og kæmpe om semifinalepladserne. 

Skæbnen vil, at vi i september møder Odense Håndbold to gange, da fynboerne kom op af bowlen som vores modstander i kvartfinalerne ved Santander Cup. Første møde med Nycke Groot, Stine Jørgensen, Kathrine Heindahl, Nathalie Hagman og Althea Reinhard er i VIBOCOLD Arena d. 3. september, hvor vi starter HTH Ligaen på hjemmebane. To uger senere mødes vi så igen på Odenses hjemmebane, da Santander Cup kvartfinalen skal afvikles i dagene 17.-19. september. Vi melder ud, så snart kampen er fastlagt.

Vinderen af opgøret indkasserer en plads til Final 4 stævnet, som afvikles mellem jul og nytår. En plads, som vi unægteligt gerne vil have fingrene i. Særligt taget i betragtning, hvor vanvittigt tæt på vi var i sidste sæson. Her blev vi på hjemmebane slået ud i forlænget spilletid af Team Esbjerg.

De øvrige kvartfinaler er som følger: 

Team Esbjerg vs. Herning-Ikast Håndbold
Odense Håndbold vs. Viborg HK
Aarhus United vs. TTH Holstebro
Nykøbing F. Håndbold vs. København Håndbold

 

HUSK, at du allerede nu kan købe billet til første hjemmekamp mod netop Odense HER

0
0
0
s2smodern