To dage, to kampe, to sejre.

Dagens opgør var mod norske Aker, og hvor vi tidligere har vundet træningskampe med sikker difference, var dagens modstander en hårdere nød at knække. Vi vinder i dag 33-32.

Det var de norske gæster, der kom bedst fra start og i de første 10 minutter havde et lille forspring på et enkelt mål. Defensivt var der lidt aftaler der skulle på plads inden Akers skytter kunne sættes i ro, men som tiden skred frem, fik pigerne styr på det defensive arbejde, så målvogterne også havde bedre arbejdesbetingelser.

Angrebsmæssigt var der endnu en gang fart over feltet, og som første halvleg skred frem fik Laura, Kris og resten af truppen vendt resultatet til Viborg HK's side. I løbet af anden halvleg begyndte fejlene at snige sig ind, og det hurtige angrebsspil, der havde tryllebundet publikum i første halvleg, fik til tider lidt for meget gas, og fejlene begyndte at snige sig ind.

- Jeg synes vi er vildt gode, når vi løber og trykker på, men det er også lidt det, der skal arbejdes med i de perioder, hvor vi ikke lykkes. Vi smider mange bolde væk og laver tekniske fejl, når det går så stærkt. Så i de perioder, hvor det lykkes godt, er det en rigtig god ting for os, men vi skal også slå bolden i jorden en gang i mellem og bare bygge op, fortæller Laura Damgaard efter kampen. 

Ligesom Laura mener Kris, at der var både gode og mindre gode elementer i dagens kamp. Dog er der ingen bekymringer for spillet, da træningskampene bliver brugt til at teste en masse nye ting af. 

- I dag prøver vi mange ting af og har mange spillere i spil. Startopstillingen havde en del spillere, der ikke har spillet så meget sammen endnu. Det er klart, at det kan man se, men det er det, vi skal bruge træningskampe på. Vi skal have arbejdet os frem til lidt mere rutine og flow i spillet og prøvet en masse ting af. Det afspejler dagens kamp også, og vi får prøvet en masse ting af, hvilket også gør, at de kommer tættere på, end de måske burde, fortæller Kris.  

Trods det, at der er en del nye spillere i truppen kan man allerede nu se, at pigerne kender hinanden bedre og bedre. Det tager tid at finde rytmen, men som tiden skrider frem begynder der at tegne sig små detaljer, der med sikkerhed vil gavne i løbet af sæsonen. 

- Det er klart, at det kræver en masse kommunikation og træningstimer sammen, når der er så mange nye, men det er mega fedt. De bidrager med noget andet, end de spillere der er rejst gjorde, ligesom der er ting, man mangler fra dem, der er rejst. Det er sådan, det er med håndbold, og det er fedt, slutter Kris med et smil. 

I næste uge vil der blive endnu flere muligheder for pigerne at lære hinanden at kende, da de sammen rejser på træningslejr i Nantes. Her vil der blive trænet, holdt møder og spillet træningskampe mod Allan Heine, Stine Bodholt og co. hvilket med sikkerhed blot vil styrke spillet til den kommende sæson. 

0
0
0
s2smodern