Sejrene i opstartens træningskampe kan ikke længere tælles på en hånd efter pigerne onsdag aften spille træningskamp mod EH Aalborg i Nørresundby. Efter tre gange 20 minutters spil, stod Jakob og pigerne med endnu en sejr i bagagen frem mod sæsonstart d. 30. august. 

38-26 endte opgøret mod Lauras tidligere holdkammerater. Dog måtte Jakob stille med en lidt begrænset trup, da Haugsted, Nips, Ida-Marie og Fisker ikke var på banen. Der var dog stadig masser at glæde sig over efter kampen.

- Specielt de sidste to halvlege gik rigtig godt. Efter vi i første halvleg spillede 9-9, så vinder vi de sidste to halvlege med 12 mål. Vi spiller mega attraktivt håndbold, når vi spiller så hurtigt og laver så få fejl, og jeg er vildt imponeret af, at det går så godt taget i betragtning, at vi har så mange nye spillere. Vi lægger et enormt tryk, fortæller Jakob Vestergaard dagen derpå.

Træningskampen i opstarten bruges til mere end at spille for at vinde, og det er derfor også ofte i træningskampen, at man ser små udfald, da spillerne skal lære hinanden at kende, og løbebaner, timining og koncept skal på plads. Derfor var der også momenter i gårsdagens kamp, som ikke var helt efter Jakobs hovede. 

- Vi var der ikke fra kampens start i går, der manglede fokus og koncentration på basisting. Det havde jeg måske lidt set komme i og med, at vi spillede så godt mod Storhamar under Generation Handball. Så bliver der en tilfredshedsfornemmelse der forplanter sig lidt, men så er det bare mega fedt, at vi finder det efter 20 minutter, og bliver skarpe igen. Vi lærer af vores fejl, og det her var en huskekage på, hvordan det ikke skal være. Vi skal være mere fokuserede fra kampens start. 

Defensivt var der også både gode og mindre gode momenter. 

- Vi dækker igen rigtig fint op. Vi har Caroline Højer og Julie Tinggaard (u19 spillere) med, som spiller meget på venstre fløj og gør det rigtig fint. Begge stregspillere kommer godt med i spillet igen, og der er meget i forhold til timing, der sidder rigtig godt. Blandt andet laver Pauline og Stine to fede mål på vip, og det er længe siden, vi har set det. Jeg synes der var 40 rigtig gode minutter i kampen, og jeg synes man kan se, at der er en stor tiltro til spilkonceptet og den måde, vi spiller på, når vi kan lægge ekstraaftaler på i to-og-to aftalerne. Kontrafasen var vanvittigt god, og jeg tror, vi scorer 13 mål i kontrafasen. Det er ikke pressede afslutninger, men situationer, hvor vi er så hurtige i omstillingsspillet, at vi får en spiller alene frem mod deres målmand., fortæller Jakob og slår fast, at der dog er lidt vej endnu, før 5-1 forsvaret sidder, hvor det skal. 

- Der er et stykke vej endnu, før vi skal benytte os af et 5-1 forsvar, men 6-0 forsvaret ser fint ud på bevægelighed og aggresivitet. Det er på 5-1 der er et stykke vej endnu.

I eftermiddag (torsdag d. 8. august) spiller pigerne igen træningskamp. Denne gang i VIBOCOLD ARena mod norske Aker. Kampstart kl. 14.00. Der er fri entré for alle. 

 

0
0
0
s2smodern