Rikke Poulsen vil fra næste sæson ikke længere være Viborg HK spiller, da hun skifter til de danske mestre fra Team Esbjerg. Vi har taget en snak med hende om tiden i Viborg HK, hvad hun glæder sig til ved skiftet til Esbjerg og hvad hun kommer til at savne ved Viborg HK. 

Dette er anden del af snakken med Poulsen. Første del kan du læse her.

Hvad kommer du til at savne ved at være i Viborg HK?

Jeg kan godt mærke, at bidrager man selv til kulturen og giver noget af sig selv, så kommer man også ind i et fællesskab her i klubben. Man lærer jo folk at kende og hilser på dem man møder rundt i byen. Der er Viborg ikke større end at man er fælles om den her håndboldklub. Det kan jeg mærke er en af de styrker, klubben har. Så jeg kommer selvfølgelig til at savne, at folk stopper mig på gaden og siger hej og får en snak. Så kommer jeg også til at savne jer alle sammen, selv dig Kim (kommunikationsansvarlig i Viborg HK, red.) med alle dine spørgsmål. Det er jo klart, at fem år et sted giver én en lille familie, men jeg er også sikker på, at med Sylvester og Brian (søn og mand til Rikke, red.) så er Team Esbjerg også en klub, hvor man værner om hinanden. Polman formår jo også at have et godt liv med sin familie i Esbjerg og spiller samtidig rigtig godt, så jeg kan kun gisne om, at det også bliver rigtig godt i Esbjerg. 

Kan du fortælle lidt om processen bag valget af Team Esbjerg? 

Det er klart, at der sker nogle ting, når man er ved at have kontraktudløb. Man skal finde ud af, hvad der skal ske, og hvilke muligheder er der? Jeg har før haft Jesper Jensen som træner og ved hvad han står for, og jeg synes Team Esbjerg har en rigtig spændende trup. De har en del spillere - jeg vil ikke kalde dem oppe i årene, men rutinerede - som man har flere fælles referencer at snakke om. Jeg har jo også tidligere spillet med Line Jørgensen på landsholdet, så vi har oplevet nogle ting sammen, og kan snakke om det. Holdet i Esbjerg virker som et sammentømret hold, der har det godt i Esbjerg, som jeg fornemmer det. Jeg kender Jesper, som er et rigtig dejligt menneske og en super dygtig træner, der er meget ærgerig og arbejdsom og som bare vil det. Hvis jeg skulle et andet sted hen end Viborg, så skulle det være et sted, hvor jeg kunne mærke hjertet der brænder for det og vil det. At de så går h en og vinder guld i år vidner om, at de har gang i en rigtig god proces. Det er kun mig selv og en ny playmaker, der kommer til, så jeg kommer til et hold, der er sammentømret og har været sammen i nogle år. I Viborg er det måske mig, der har været med til at bygge nogle ting op, når nye kommer til. Nu er det mig, der er den nye, og det bliver rigtig spændende at være med til. 

 

Vi glæder os til at følge Rikke i Team Esbjerg og ser frem til at byde hende og holdkammeraterne velkommen tilbage til VIBOCOLD Arena. 

0
0
0
s2smodern