Tæt første halvleg ikke nok i Esbjerg

Påskeferie er der ikke meget af, når man spiller slutspil i HTH Ligaen. Faktisk havde vi drømt om, at udskyde sommerferien så længe som muligt, da vi så gerne ville spille om medaljer i den danske liga. Sådan skulle det desværre ikke gå, da vi kom i en frygtelig tæt slutspilspulje med Aarhus United, HIH og dagens modstander fra Team Esbjerg.

Sidst vi mødte Team Esbjerg var i VIBOCOLD Arena, da vi skød sutspillet i gang med en et-måls sejr efter en fantastisk velspillet kamp. Sejren i første opgør have stor betydning, da den sikrede point på kontoen og åbnede slutspillet op i vores pulje. Desværre har vi ikke haft heldet i kampene til endeligt at hente de point, som HIH og Team Esbjerg havde med fra grundspillet, og vi må desværre se de to hold gå videre til semifinalerne. Dermed er der heller ikke noget på spil for vores piger i dagens kamp, som dog blev spillet med alle intentioner om at vinde.

Første halvleg fulgtes holdene ad, og ingen kunne for alvor trække fra. Ved pause stod der 15-14 til hjemmeholdet fra Team Esbjerg, der med point i dag, kunne sikre sig førstepladsen i puljen. Med andre ord, havde Team Esbjerg meget at spille for, og vores piger blot æren.

Æren burde også være nok, og den tætte første halvleg viste også, at pigerne gjorde hvad de kunne, for at drille medaljefavoritterne fra Esbjerg.

Da anden halvleg fløjtes i gang er kampen fortsat helt åben, men som minutterne begyndte at tikke, sneg der sig små fejl ind, som Esbjerg udnyttede til deres fordel. Halvt inde i anden halvleg havde hjemmeholdet derfor også skabt sig en lille føring, som desværre aldrig blev hentet og vi taber 25-29.

Tilbage i slutspillet er udebanekampen mod Aarhus United, der ligesom os har udspillet sin chance for en semifinaleplads. Denne kamp spilles mandag d. 22 i Aarhus.