Vi siger det gang på gang: Vores slutspilsgruppe er uhyggeligt tæt i år! Der er ingen vej udenom det, og Team Esbjergs sejr over Aarhus United tirsdag aften, har ikke gjort mindre for at skabe spænding i gruppen. Team Esbjerg har nu sikret en af de to eftertragtede semifinalepladser, men der er rift om den anden, som vi unægteligt gerne vil have fingrene i. Det kræver sejre i de sidste tre kampe, hvor Herning-Ikast venter i aften. 

Med andre ord, er der rigtig meget på spil til aftenens kamp.

- Vi skal til at have nogle point, hvis vi vil være med i kampen om en semifinaleplads, siger Line Haugsted og fortsætter:

- Det handler om, at vi skal slå til, og med point i aften er vi lidt mindre afhængig af andre resultater, end hvis vi kommer fra kampen uden point. Vi vil gerne afgøre det selv, og skal derfor også tage de sidste tre kampe.

Sidst Viborg HK og Herning-Ikast stod overfor hinanden i slutspillet, var det HIH der løb med sejren efter en tæt kamp, der mest af alt huskes som de brændte chancers kamp. I hvert fald set med Viborg HK briller. Det skal revancheres i aften. 

- Vi skal have rettet nogle detaljer til. Sidste kamp var en tæt kamp, så det er lidt et spørgsmål om, hvilken vej, heldet vender, og hvem der er skarpest på de sidste detaljer, fortæller Haugsted, der samtidig slår fast, at det bliver vigtigt at udnytte de gode chancer til scoringer. 

- Vi skal sørge for at få puttet bolden i mål. Det har vi også arbejdet lidt på, her på det sidste. Der har manglet nogle stykker i de sidste kampe.

Der er dog gode elementer fra tidligere kampe, som vores piger skal huske at tage med videre. Defensivt har vi stået godt i de seneste kampe, og det gode defensiv spil ser Haugsted som en nøgle til succes i aften. 

- Egentligt scorer HIH ikke så mange mål i sidste kamp, men generelt er det vigtigt, at vi får vores forsvarsspil helt op at køre, og vi er skarpe på det. De vil også gerne lægge et stort tryk i deres kontra, både på førstebølgen og andenbølgen, så der skal vi sørge for, de ikke får for mange mål på det. 

- Jeg forventer, at det bliver en hårdt spillet kamp. Jeg synes, Herning-Ikast er et hold der spiller hårdt fysisk. De satser på at dele tæsk ud og det vil vi også gerne. 

0
0
0
s2smodern