Viborg HK er endt i en ufatteligt tæt slutspilspulje, hvor de eneste point, der skiller holdene, er de point, som Team Esbjerg og Herning-Ikast havde med over fra grundspillet. Derfor er der også yderst vigtige point på spil i hvert opgør, som pigerne spiller i slutspillet. I aften er det Aarhus United der står på den anden side. 

- Det er en rigtig vigtig kamp. Hvis vi stadig vil have en chance i slutspillet, skal vi vinde over Aarhus United, da vi er det hold, der kommer i slutspillet som lavest rangerende. Det har stor betydning, hvis vi ender á point. Vi er nødt til at hente flere point end de andre, og er presset i alle kampe. Det er også dét, der er fedt og grunden til, vi elsker at spille håndbold. Det at spille kampe der gælder, som kampen mod Aarhus United, fortæller Stine Bodholt. 

Landsholdsstregen har sammen med sine holdkammerater fået en flot start på slutspillet trods det, at vi i seneste kamp måtte se os slået på målstregen af Herning-Ikast, der vandt med et enkelt mål. Det flotte spil og sejren over Team Esbjerg har gjort, at troen på succes er til stede, hvilket spillet også begynder at bakke op om. Nu skal der bare kæmpes for at indhente de point, som HIH og Team Esbjerg kom til slutspillet med, og gerne lidt flere.  

- Vi har en tro på os selv og ved, at slutspillet er en ny turnering. Derfor kommer vi med alt vi har. Gør vi ikke det, ved vi, at vi vil ærgre os efterfølgende, så vi går efter at spille så godt som overhovedet muligt og vil jo for alt i verden vinde alt vi stiller op i. Det siger sig selv, og er derfor vi spiller. Vi ved også, at det bliver svært, men vi er klar til at kæmpe røven ud af bukserne og spiller vi sammen, står godt defensivt og har en god boldomgang, så kan vi også komme langt, siger Bodholt. 

Pigernes modstandere i aften er et andet type hold, end HIH og Team Esbjerg, som vi for nyligt har spillet imod. Hvor HIH og Esbjerg er præget af at være hold med store profiler, der tager ansvar og trækker opmærksomhed, er Aarhus United præget af at være et kollektiv, hvor ansvaret er fordelt på flere spillere. Forskellen i holdene gør dog ikke, at Bodholt og resten af vores piger har tænkt sig at lave drastiske ændringer i deres spil. 

- Vi har altid fokus på os selv og vores eget udtryk mere end på modstanderen. Men selvfølgelig kigger vi også på, hvordan vi skal dække op, og hvordan vi skal få spillet over på vores præmisser. Kan vi få det, så kan vi forhåbenligt spille en god kamp. Samtidig kigger vi selvfølgelig også på Aarhus' spil og deres kollektiv. De spiller med mange frikast og er gode til at spille hinanden gode. Det gør, at vi skal arbejde benhårdt i defensiven, hvis vi skal have succes, slutter Bodholt.

Aftenens kamp mod Aarhus United spilles i VIBOCOLD Arena med start kl. 18.30. 

Billetter til kampen kan købes HER.

Kampen vises også på TV2 Sport med optakt fra kl. 18.00

0
0
0
s2smodern