Vi er endt i en neglebider af en pulje i HTH Ligaens slutspil, hvor samtlige vores kampe har været meget tætte indtil nu. Ligesom torsdagens kamp mod Team Esbjerg spillede pigerne i dag en gyser af en kamp mod Herning-Ikast, som desværre endte med et knebent nederlag på 23-22.

Fra start til slut var kampen meget lige, men med et lille overtag til hjemmeholdet der kunne gå til pause med en føring på 11-10. Det forspring skulle vise sig også at være på tavlen da slutfløjt lød i Ikast. Særligt et element i spillet skulle vise sig udslagsgivende, og det var de brændte chancer. Sabine Englert stod en flot kamp i HIH målet, og fik desværre overtaget i flere situationer, hvor en Viborg HK spiller var helt fri foran mål. 

- Vi brænder simpelthen for meget i dag. Det er vel kort sagt det, der gør, at Herning-Ikast ender med sejren og ikke os. Vi skal score på de mange oplagte chancer. De skal bare i kassen. Det er jo fint at holde dem på 23 mål, men det bidder os i røven, at vi ikke selv scorer flere mål, sagde Stine Andersen efter kampen. 

Stine A blev med sine seks scoringer topscorer for Viborg HK, men spørger man hende, ville hun hellere end gerne have byttet topscorertitlen for en sejr. 

- De andre på holdet er gode til at fodre mig på fløjen, så jeg kommer til gode chancer, men jeg ville hellere have spillet pisse ringe og vundet end som i dag, hvor vi ender med et nederlag. 

På et tidspunkt i anden halvleg sender Jakob Ida-Marie på banen for at mandsopdække Fauske, der var stærkt spillende. Denne mandsopdækning synes at virke, og HIH begyndte at lave flere fejl og have sværere ved at finde løsningerne. 

- Det er Fauskee der komme med det hele i dag, og hun er god til at finde sine holdkammerater i indspil og opspil. Da vi får lukket ned for hende, får vi også brudt deres rytme, så der er andre spillere, der skal træde til, fortæller Stine videre.

Desværre lykkedes det ikke helt at holde HIH fra fadet og trods en stærk kamp og fight til sidste sekund, må vi fra Ikast med et nederlag i bagagen. Vi har derfor stadig to point i puljen, som lige nu har Team Esbjerg i førersædet med fire point efterfulgt at HIH med tre point. Viborg HK og Aarhus United har hver to point. Det er derfor også en vanvittigt tæt pulje, hvor alt har vist sig muligt. Derfor bliver onsdagens kamp hjemme i VIBOCOLD Arena også rigtig vigtig, da vi her skal op imod netop Aarhus United. 

- Det giver god tro på eget spil, at vi spiller lige op med hold som Team Esbjerg og Herning-Ikast, som jo har givet os nogle ordentlige nederlag i sæsonen. Vi skal bare blive ved med at tro på det, men det er nødvendigt, at mange rammer dagen ved hver kamp, for i slutspillet kan alt ske. 

- Kigger man på sæsonens forløb ligner vi ikke en oplagt kandidat til at tage en semifinaleplads, men vi har også vist, at vi kan spille op med de bedste hold i ligaens grundspil. Vi vil selvfølgelig gøre alt vi kan for at vinde over Aarhus og må bare ud over stepperne og så give den gas, slutter Stine. 

Kampen mod Aarhus United spilles onsdag d. 3. april kl. 18.30 i VIBOCOLD Arena. Billetter kan købes HER

0
0
0
s2smodern