Medaljejagten er gået ind, og trods det, at vores piger ikke har været samlet som hold i lidt over en uge, er vi mere end klar til at gøre, alt vi kan, for at spille os i semifinalen. Det kræver dog, at vi spiller op til vores bedste mod gruppens øvrige hold, Herning-Ikast, Aarhus United og torsdagens modstander, Team Esbjerg. Landsholdsspillerne er tilbage fra international week, hvor Moa, Kris, Haugsted og Bodholt har været til Golden League og Carin spillet kampe mod Rusland i Sverige. Trods kampe og træninger med landsholdet, er Carin ikke i tvivl om, at pigerne er klar til første slutspilskamp, da afbrækket og sceneskiftet kan være med til at give pigerne et ekstra boost af energi ovenpå en hård sæson. 

- Jeg får meget energi af at være med landsholdet, hvor mange af mine bedste veninder også spiller. Samtidig var det dejligt at være hjemme i Sverige, så for min del, kommer jeg næsten tilbage med mere energi, trods det, at vi har trænet meget og spillet kampe mens vi var samlet med landsholdet. Man får lige et ekstra boost, fortæller Carin, der var udnævnt kaptajn for det svenske landhold. En ny titel som hun i denne sæson har besiddet i Viborg HK, og torsdag skal hun være en af de spillere, der går forrest i kampen mod Team Esbjerg. 

Et af de elementer, som Carin anser som vigtige at få styr på i kampen er defensiven.

- Det handler meget om at stå godt defensivt og få styr på deres gode stregspillere, hvor Vilde har spillet rigtig godt i år. De har mange profiler på holdet, så der er ikke nogen spillere, vi kan nedprioritere at holde øje med. Så vi skal stå godt defensivt og se, om vi kan få gang i vores kontrafase. Selvfølgelig er der meget taktik i det, men det handler mest om os selv og hvordan vi skal spille. 

Team Esbjerg er med deres andenplads i grundspillet blandt favoritterne til at tage en af de semifinalepladser, der ligger og venter på at blive uddelt til to af holdene i vores pulje. De har overført to point til slutspillet og har derfor allerede fra start til-spillet sig en lille fordel. 

- Selvfølgelig har de en fordel i at have point med over. Det giver dem lidt ro, men jeg synes måske også, at det passer os okay at skulle jagte dem og være underdogs. Vi ved, at vi kan slå alle hold, hvis vi rammer dagen, så det er ikke noget, vi tænker over. Vi spiller for at vinde, og der er mange kampe i slutspillet, så vinder vi ikke den første, får vi en ny mulighed, siger Carin og fortsætter: 

- Vi har spillet meget bedre på det sidste og har oparbejdet en god kurve. Vi skal holde fast i de ting, vi gør godt og tage det væk, som måske kommer, når vi stresser og tingene ikke kører. Det skal vi slippe, så vi kan dyrke de gode elementer. Vi er et hold, hvor alle har høje ambitioner, så vi vil vinde hele tiden og blive bedre og bedre. 

Kampen mod Team Esbjerg spilles torsdag d. 28. marts kl. 20.30 i VIBOCOLD Arena. Billetter kan købes HER

0
0
0
s2smodern