Søndag spiller pigerne første EHF Cup kvartfinale mod NFH, og det er denne kamp, der lægger grobunden for det andet og afgørende opgør i VIBOCOLD Arena lørdag d. 9. Marts. Det skyldes, at kvartfinalen afgøres over to opgør, hvor holdet der samlet vinder, kvalificerer sig til semifinalen. 

Normalt er kendskabet til vores EHF Cup modstandere ikke så stort, men i kvartfinalen er der ingen tvivl om, at holdene kender hinanden, da vi allerede har mødtes  to gange i HTH Ligaen. Nu skal slaget stå i europæisk regi, og alt kan ske. 

Søndagens kamp i Næstved er første halvleg i de to opgør, og der skal arbejdes på at få det bedst mulige resultat med hjem, så vi kan sikre avancement på hjemmebane. Det kræver dog en fantastisk fight, da NFH som bekendt er et godt hold med dygtige spillere på samtlige positioner. Det har vi heldigvis også, og vi har gennem sæsonen vist, at vi kan præstere når det gælder. I morgen gælder det om at skabe det gode resultat, der kan starte kvartfinalerne godt ud for vores piger. Der skal fokus på defensiven og at stoppe NFH’s kontrafase. Samtidig skal vi beskytte bolden i offensiven, så vi arbejder os frem til de bedste chancer.

Modsat tidligere EHF Cup kampe, er denne tæt på hjemme, hvilket betyder, at vi rejser ud og hjem samme dag. Dermed skal vi ikke have en lang rejse med bus, fly og bus ud af benene, som vi ellers er blevet vant til. Der skal dog en bustur til, men den er ikke længere end den kan overstås på samme dag, så pigerne kan komme hjem og restituere allerede søndag aften. Det giver os bedre arbejdsbetingelser for resten af ugen, hvor der er kamp mod Silkeborg onsdag og den anden og afgørende kvartfinale lørdag på hjemmebane. 

Med til Næstved er en busfuld fans, og det er fantastisk at opleve den store opbakning der har været til alle kampe, inkl. denne. Forhåbentligt kan vores fanklub være med til at hjælpe pigerne til sejr.  

Vi går i hvert fald efter det. 

0
0
0
s2smodern