Stregpositionen bliver godt besat i Viborg HK i sæsonen 2019/20, hvor den traditionsrige klub foruden Anne Hykkelbjerg og Ida-Marie Dahl nu kan føje Majbritt Toft Hansen til holdkortet. Den 25-årige stregspiller kommer til Viborg HK fra Aarhus United, hvor hun har spillet siden klubbens oprindelse i 2017. Inden da har hun spillet i SK Aarhus og Skive FH. Nu er tiden kommet til at prøve kræfter i den grønne trøje, og det er en udfordring, som Majbritt Toft Hansen glæder sig til.

- Viborg HK har altid været en stor klub på damesiden som har vundet mange titler. Det vil jeg gerne være en del af, og jeg synes det er spændende at komme til Viborg og opleve det professionelle miljø der er sat op i klubben. Nu har jeg en alder, hvor jeg skal et step op håndboldmæssigt, og jeg føler, at Viborg HK er den rette klub til dette, fortæller Majbritt Toft Hansen og fortsætter:

- Jeg håber at fortsætte min udvikling og forhåbentligt en dag udvikle mig til landsholdsspiller. Samtidig håber jeg selvfølgelig også at vinde medaljer med Viborg.

Majbritt Toft Hansen har lavet en to-årig aftale med den midtjyske klub, og vil dermed være i Viborg HK til sommeren 2021.

- Vi har set en stor udvikling hos Majbritt de seneste år, og jeg synes hun har flyttet sig meget i Aarhus. Det er jo en spiller, vi har holdt øje med længe, helt tilbage fra hun var i Skive, og jeg er helt sikker på, at vi har fået en rigtig god erstatning for Stine Bodholt, der skal på udlandseventyr, fortæller Jakob og uddyber:

- Majbritt er en spiller, der kan gå direkte ind i det centrale forsvar og dække op. Hun er en rigtig, rigtig dygtig forsvarsspiller, der passer perfekt ind i den måde, vi gerne vil dække op. Derudover synes jeg, at hun har nogle angrebskompetencer, som vi kan bruge. Hun er mere screenende og hun er fysisk rigtig stærk, så jeg forventer, vi får et godt supplement til Ida-Marie Dahl, der er hurtig og meget bevægelig. Sammen med Anne Hykkelbjerg har vi en fantastisk trio til næste sæson, fortæller Jakob Vestergaard.

0
0
0
s2smodern