Det føles som få timer siden pigerne satte benene på dansk jord efter EHF Cup sejren på udebane mod Besancon i søndags. Alligevel er der atter en kamp på programmet onsdag aften, når Ajax København gæster VIBOCOLD Arena i en kamp om to meget vigtige point for begge hold. Og særligt for én spiller er Ajax' besøg noget særligt. Ida-Marie har nemlig tidligere trukket den hvide Ajax trøje over hovedet, da hun inden sin ankomst til Viborg HK repræsenterede AJax København. Hun glæder sig derfor også til kampen mod sine tidligere holdkammerater. 

- Det bliver sjovt at spille mod dem. Det er selvfølgelig altid en mærkelig følelse man har, når man skal møde sit tidligere hold. Det er jo mine rigtig gode veninder, vi skal spille imod, så jeg er da ekstra spændt op til kampen og vil selvfølgelig gerne gøre det godt. Jeg vil IKKE tabe! slår Ida fast og fortsætter:

- Når først kampen bliver fløjtet igang er det jo ligesom alle andre kampe, så der er det jo bare at gå til kampen med samme intensitet som vi plejer. 

Vigtigheden af de to point, der er i spil til kampen mod Ajax, er ikke til at tage fejl af. Vi ligger lige nu á point med TTH Holstebro, der på 9. pladsen ånder os tungt i nakken. Derfor handler det om at få point i hus, så vi kan holde os foran dem, og samtidig håbe på, at de ikke tager point. Samtidig hænger vi ikke langt efter Silkeborg-Voel, der lige nu indtager 7. pladsen med tre point mere end os. Gulerodden dingler for næsen af os, og slutspillet er inden for rækkevidde, men det kræver, at vi tager point i de kommende kampe. Ajax København er første modstander i køen frem mod slutningen af grundspillet, og de har vist sig rigtig stærke denne sæson og har taget point fra hold som Aarhus United, Silkeborg-Voel, Skanderborg og Randers. Derfor skal vi også være vågne fra start og ikke venter med at komme igen. Som Ida-MArie også slår fast, er Ajax et hold, der vil gøre alt for at vinde og mærker de først, at chancen byder sig, så springer de til. 

- Vi er 100% nødt til at fighte hele vejen igennem. Det er dét, de har fået point på i denne sæson, det er, at de bare fighter, fighter, fighter. De kommer som underdogs og kæmper sig til sejre hist og pist. Det er et hold, der løber hurtigt og fighter i 60 minutter, så vi er nødt til at vise, at vi er endnu mere klar end de er, og så skal vi tage dem på fight og godt spil, slutter Ida-Maire. 

Kampen mod Ajax spilles i VIBOCOLD Arena onsdag d. 13. februar kl. 19.00 

Billetter kan købes HER 

0
0
0
s2smodern