Der er garanti for mindst et dansk hold i semifinalerne ved EHF Cup. Det står klart efter EHF i dag trak lod til kvartfinalerne, hvor hele fire danske hold var med blandt de sidste otte. 

Da vi har været i pulje med Kuban i gruppespillet var det ikke muligt at trække dem til kvartfinalerne. Dermed stod det klart, at vores modstander ville blive Storhamar, Herning-Ikast eller NFH. Chancerne for dansk modstand var derfor store, og lodtrækningen ville det også sådan, at vi ender med et rent danskeropgør i kvartfinalen, da Viborg HK skal op imod NFH. 

Lodtrækningen endte som følger: 

QF1: Siofok - Storhamar

QF2: Podravka - Herning-Ikast

QF3: Team Esbjerg - Kuban

QF4: Viborg HK - NFH

Under lodtrækning blev det samtidig afgjort, hvordan vinderne af kvartfinalerne skal fordeles på semifinalerne. Dermed ved vi allerede nu, at vinderen af kvartfinalen mellem Viborg HK og NFH skal op imod vinderen af kvartfinalen mellem Siofok og Storhamar. 

Om lodtrækningen siger direktør i Viborg HK, Henrik Dahl følgende:

- Vi vidste på forhånd, at vi med al sandsynlighed ville trække et af de danske hold, da to af de tre hold, vi kunne trække er fra Danmark. At det bliver NFH tænker hjeg egentligt er en god lodtrækning, og vi vil med sikkerhed få to rigtig gode kampe, hvor der er tempo og fight. Samtidig må vi også se på de økonomiske aspekter i EHF Cup'en, og der er det klart en fordel at trække et dansk hold, da vi ikke skal tænke over rejseudgifter, overnatning osv. Hvis vi er dygtige nok til at spille os videre venter der formentlig en rigtig stærk modstander, da vi her vil krydse med Siofoks kvartfinale. Det er klart det hold, der er størst favorit til en af pladserne i EHF Cup finalen, men det må vi tage til den tid. Først skal vi lige spille to vigtige kampe mod NFH, som vi vil gøre alt for at slå. 

 

0
0
0
s2smodern