Viborg HK meldte i weekenden ud, at klubben har skrevet kontrakt med to nye spillere forud for næste sæson. Nu skal klubben atter på spillerjagt, da landsholdsstregen, Stine Bodholt er blevet købt fri af sin kontrakt efter denne sæson. Viborg HK havde ellers papir på den 29 årige stregspiller frem til sommeren 2021, men en henvendelse fra en udenlandsk klub gør nu, at Stine stopper i Viborg HK pr. 30/6 2019.

- Vi har fået en henvendelse fra en klub i udlandet, der ønskede at købe Stine fri af hendes kontrakt inden hun har udløb med Viborg HK. Det tilbud har vi selvfølgelig haft op til grundig overvejelse, da Stine er en fantastisk spiller, der har en stor rolle på vores hold. Samtidig har Stine også været ærlig omkring sit ønske om at prøve kræfter i en udenlandsk klub, så det tog vi højde for, da vi indgik kontrakt med hende. De betingelser der skulle opfyldes ved et skifte i indeværende kontrakt er blevet opfyldt af hendes kommende klub. Vi glæder os til at følge Stine fremover og håber selvfølgelig at se hende tilbage i den grønne trøje igen på et senere tidspunkt. Indtil da glæder vi os over at have en fuldt fokuseret Bodholt i truppen resten af sæsonen, siger Henrik Dahl, direktør i Viborg HK. 

Stine Bodholt har tilbragt det meste af sin håndboldkarriere i Viborg HK og kom tilbage til klubben i 2016 efter to sæsoner i Team Esbjerg og nogle år i Skive FH. Nu skal udlandet prøves af, hvilket Bodholt glæder sig til.

- Det har været en fantastisk tid i Viborg. Det er min by og min klub, og jeg har været utroligt glad for at spille her. Men jeg vil rigtig gerne til udlandet og prøve mig selv af, og samtidig få lidt nye udfordringer. Det er nu, hvis det skal være, og jeg tror på, at jeg kan rykke mig som spiller ved at prøve kræfter med en anden mentalitet og spillestil. Så håber jeg, at jeg engang kan komme tilbage og spille i Viborg HK i fremtiden, fortæller Stine Bodholt og fortsætter:

- Jeg er selvfølgelig rigtig spændt på at skulle afsted, men har også fuldt fokus på at slutte godt af denne sæson, og forhåbentligt spille om medaljer i ligaen og EHF Cup. Det kunne være en perfekt afslutning at få den oplevelse endnu en gang sammen med fanklubben og alle de folk omkring Viborg HK, som altid har bakket op.    

0
0
0
s2smodern