Når Viborg HK onsdag aften møder København Håndbold i VIBOCOLD Arena er det et møde mellem to af sidste sæsons medaljevindere. Viborg HK måtte efter tre meget tætte semifinaler overlade finalepladsen til netop København Håndbold, der endte med at vinde guld sidste sæson. Dette revanchere vi heldigvis ved denne sæsons første møde, da vi i København tog en flot sejr på 32-25. Det var Jakobs første kamp i spidsen for vores piger, der dermed hentede to vigtige point hos en af medaljebejlerne i denne sæson. 

- I København synes jeg, vi spillede rigtig godt sammen som hold og var gode til at gøre hinanden gode. Det giver en selvtillid, at vi tog over på deres hjemmebane, hvor de vinder en del sejre, og vandt første opgør. Derudover holdt vi os rigtig godt til taktikken og arbejdede uanset måltavlen bare videre og kløede på med de aftaler, vi havde lavet. Jeg husker det som om første halvleg var lidt hektisk, men hvor anden halvleg falder ud til vores fordel, fortæller Rikke Poulsen forude for morgendagens opgør.

Medlajerne fra sidste sæson betyder også, at begge hold i øjeblikket har et tætpakket kampprogram, da begge spiller internantionale kampe. Hvor vi i weekenden spillede hjemme mod russiske Kuban, tog København den lange tur til Buducnost, hvor de spillede Champions League. De mange kampe kan give trætte ben, men det er ikke noget, som Poulsen regner med kommer til at påvirke kampen onsdag aften. 

- Vi ridder lidt på en bølge af kampe her i foråret. Det er fuld speed på restitution, kamp, repeat. Begge hold slidder jo grundet de mange kampe, men jeg ved ikke om det får betydning. De har lige haft en rejse til Buducnost, men jeg tror ikke det får mere betydning, end at vi stadig skal fighte en vis del ud af bukserne, holde os til taktikken og spille sammen som hold. Jeg tror, det hold, der formår at stå sammen som hold og minimere fejlene står tilbage som vinder i morgen. Det er jo to hold, der gerne vil løbe kontra, men det bliver spændende at se, hvem der lykkes bedst i morgen.

Kampen i morgen er en af de rigtig svære. København Håndbold ligger lige nu nummer fire i HTH Ligaen. Derfor kræver det også en rigtig stærk indsats, hvilket Poulsen også tror på, at pigenre er i stand til at levere. 

- For det første skal vi stå godt i forsvaret, så vi kan få lidt tempo i kampen og løbe lidt. Det vil vi jo gerne. Derudover skal vi også spille tålmodigt angrebsspil og forsøge at sprede vores spil lidt ud, for de har en rigtig høj midterblok med dygtige forsvarsspillere, bl.a. Dulfer, som er god til paradespillet. Så hvis vi kan undgå at komme ind og skyde der, hvor jeg synes de er stærkest, må vi se, om det kan løsne op i deres forsvar, slutter målvogteren.

Kampen mod København spilles i VIBOCOLD Arena onsdag d. 30. januar kl. 20.30.

Billetter kan købes HER

Kampen vises også på TV2 Sport.  

0
0
0
s2smodern