Det er ikke alle kampe, der er lige sjove at se, når man har et hold, man holder af og følger tæt. Aftenens kamp mod Randers HK var en af de rigtig hårde, og trods det, at det blev indhentet, skulle Randers HKs føring på 4-0 indenfor de første fem minutter vise sig at blive en indikator for, hvordan kampen ville ende. Vi taber ude 26-21 til Randers HK. 

Pointene var overordentligt vigtige for begge hold, og inden opgøret havde Jakob også proklameret, at det blev en rigtig svær kamp mellem to hold, der så inderligt ønsker at tilføje to point til deres konto. Det blev en svær kamp, ikke mindst fordi der ikke var meget der ville lykkedes i vores eget spil. 

- Vi kan ikke vinde, når der kun er en mand der rammer det niveau, vi ved vi kan ramme. Både som hold og som individualister er vi der ikke fra start og kommer bagud. Så synes jeg vi kommer fint igen og har vel også muligheden for at fa aslaaet det hul, hvor Randers slår op i banen. Så bliver det helt tæt til sidst, hvor vi bare i de sidste 20 minutter brænder alt for meget, siger Jakob efter kampen og fortsætter.

- Der er ingen tvivl om, at vi er lidt handicappede af at vi netop har været på en lang tur og samtidig er ramt af sygdom, men det ændrer ikke på, at vi gerne vil levere en langt, langt bedre indsats på fight og energi. Der var vi ikke i dag, og så ved vi også, at Randers er dygtige, når de har alle mand med. De har vel kun Fisker (Maria, red.) der sidder ude i dag, og så er det jo et rigtigt fint hold som jo kan spille lige op med os, når ikke vi rammer vores niveau. 

Skuffelsen over dagens kamp stod malet i ansigterne på spillerne da de efter nogle minutter i omklædningsrummet kom tilbage på banen for at varme ned. Men skuffelsen får ikke lov at vare længe, da der allerede søndag venter en hård og vigtig kamp i EHF Cup’en, hvor russiske Kuban kommer til Viborg. Derfor skal Jakob og Susanne også hurtigt have pigerne ovenpå igen, så de forhåbentligt kan tage den sejr, der vil bringe dem i kvartfinalen i den europæiske turneringen allerede før de sidste to kampe er spillet. 

- Mange af spillerne har heldigvis et så stort vinderinstinkt, at de godt ved, hvad der skal til, og sammen med taktiske justeringer og hvordan og hvorledes vi gerne vil spille, så skal vi nok få evalueret dette og kigge på, hvad vi skal bruge fremadrettet. Søndag er det en ny kamp og sådan er det lige nu. Vi går fra kamp til kamp og der er ikke meget tid. Det er op på hesten igen og så videre, slutter Jakob. 

Kampen mod Kuban spilles søndag kl. 13.00 i VIBOCOLD Arena. Billetter kan købes HER

0
0
0
s2smodern