Det er ikke en let opgave vi kommer på i aften, når Odense Håndbold kommer til Viborg. De fynske piger har endnu ikke mistet point i HTH Ligaen, hvor holdet ligger på førstepladsen med 32 point. Det vil vi gøre alt for at lave om på i aften, når kampen fløjtes igang kl. 18.30. 

- Det handler helt klart om vores egen disciplin. Jeg synes egentligt langt hen ad vejen, at vi har stået godt i forsvaret mod dem og haft okay styr på det. Så det handler mere om, at vi får hul på vores angrebsspil og ikke laver for mange tekniske fejl i angrebet. Så løber de kontra, hvilket de er stærke til med deres gode fløje. De er også stærke i andenbølgen, hvor de ligger et godt tryk, siger Haugsted efter tirsdagens træning, hvor de taktiske elementer er trænet igennem og de individuelle aftaler kommet på plads. 

Begge hold kommer til dagens kamp med selvtillid i bagagen, og med EHF Cup sejren mod Besancon i weekenden har Jakob fået bredden i VIborg HKs trup i spil, hvilket forhåbentligt bliver en fordel i aften og fremadrettet. Der er nemlig et hav af kampe på programmet i EHF Cup'en og HTH Ligaen, hvor vi i begge turneringer skal forsøge at kvalificere os til videre avancement i form af slutspil i HTH Ligaen og kvartfinaler i EHF Cup'en. Odense er en svær modstander at tage næste skridt mod, men troen på sejr i aften er der, og vi vil kæmpe alt vi kan for at være første hold, der tager point fra fynboerne. 

- Det betyder en del, at vi kommer til kamp med sejre i bagagen. Vi går til kamp med troen på, at vi kan slå alle hold, hvis vi spiller op til vores bedste, men det handler om, at vi spiller op til vores bedste og ikke laver for mange fejl. Det er vores egen indstilling der styrer, hvordan vores spil bliver, så vi skal tro på det, vi kan og så kan vi også tage point fra alle hold, siger Haugsted. 

Ligesom os, kommer Odense også til kamp med selvtillid i rygsækken, da de endnu har pointtab til gode i HTH Ligaen. Det skræmmer dog ikke Haugsted, der hæfter sig ved, at Odense ad flere omgange har oplevet at komme bagud med op til flere mål i kampe, som holdet dog har indhentet til sejr. 

- Det er svært at sige, hvorvidt de kommer til kampen med for meget selvtillid. De har jo haft kampe på det sidste, hvor de er kommet stort bagud, men har vundet alligevel, så de er til at tale med. Så vi skal bare holde føringen, hvis vi kommer foran, slutte Haugsted.

Kampen mod ODense Håndbold vises ikke på TV, hvorfor den kun kan følges på Livescore og hos Viborg Stifts Folkeblad 

0
0
0
s2smodern