Kampene hænger som perler på en snor for tiden, og i januar spiller pigerne to kampe i ugen. Der skal holdes styr på EHF Cup og HTH Ligaen, hvor holdene varierer fra de velkendte navne i den danske liga, til ukendte spillere og spillemåder blandt Europas bedste hold. Aftenens modstander, Team Esbjerg, er også et af de hold, der jonglerer mellem den hjemlige liga og EHF Cup'en. Lighederne stopper ikke der, da både vi og Team Esbjerg har fået en god start på den europæiske turnering, hvor gruppespillet i weekenden blev skudt igang´. De europæiske kampe mener Bodholt dog ikke, får en effekt på aftenens kamp:

- Indtil videre har Team Esbjerg haft en ret let kamp i EHF Cup'en, så jeg tror ikke, det bliver noget der påvirker kampen i aften. I hvert fald ikke for dem. Samtidig er det stadig tidligt på året, og EHF Cup kampene er ikke for alvor kommet igang, så jeg tror først, at påvirkningen af de mange kampe i januar kan mærkes senere hen. 

Sidst vi mødte Team Esbjerg var i en vaske ægte gyser i VIBOCOLD Arena, da slaget om semifinalepladsen i Santander Cup blev spillet i Viborg. Her måtte vi ud i forlænget spilletid efter en tæt og intens kamp. I forlænget spilletid var det desværre Esbjergenserne der løb med sejren. Det skal vi have lavet om på i aften, når pigerne tager turen sydpå for at hente to vigtige point i en meget svær kamp mod Jesper Jensens tropper.  

I aftenens opgør er det vigtigt, at pigerne får det gode spil med fra de første kampe i 2019, og samtidig arbejder på at eliminere de perioder, hvor spillet er faldet ud. Det var en fornøjelse at se, hvordan pigerne fik sat fart i spillet, udnyttet mulighederne og lukket af i defensiven i dele af de første to kampe i dette år. Det skal vi have med i aften, hvor det samtidig er vigtigt at få eliminieret de udfald, der kan give Esbjerg ekstra blod på tanden. Hos BOdholt er der ingen tvivl om, hvor fokus skal ligge i aften. 

- Vi skal stå stærkt i forsvaret, hvor defensiven bliver nøglen, så det er det, vi skal tage udgangspunkt i, som jeg lige ser det. 

Vigtigheden af at samle så mange point som muligt er ikke til t tage fejl af, da stillingen i HTH Ligaen lige nu er meget tæt. Vi er blot et enkelt point fra Aarhus United og Silkeborg-Voel, som vi meget gerne vil indhente og overhale i tabellen. Derfor skal den have fuld gas i aften, når vi spiller i Blue Water Dokken. Bodholt er klar, og glæder sig til en kamp i en flot kulisse. 

- Det bliver fedt at spille i aften. Der er altid en fed stemning i Esbjerg, også når man kommer som udehold, så jeg glæder mig til at spille. 

Kampen spilles kl. 18.30 og kan følges på livescore og hos Viborg Stifst Folkeblad

 

0
0
0
s2smodern