Stimen blev brudt i Nykøbing

Det blev ikke den afslutning på året, som vi håbede på, da vi i dag kørte mod Nykøbing Falster til kampen om to point. Trods det, at vi i første halvleg fulgte med hjemmeholdet og gik til pause med cifrene 15-14, var vi ikke i stand til at hænge i, og vi taber med 32-26. Særligt anden halvleg skulle vise sig at blive udslagsgivende for kampens resultat, da vi havde store defensive problemer og stressede i angrebsspillet.

-Vi taber samtlige dueller i forsvaret og laver samtidig dumme fejl i angrebsspillet med indspil osv. Det gør, at de får succes i deres defensiv og vi kommer ikke til skud bagfra. Det plejer vi at være dygtige til, og det er for ringe, at vi ikke skyder mere udefra, inkl. mig selv. Jeg spiller alt for meget ind til stregen, og det lykkes ikke så godt i dag, desværre, fortæller Kris efter kampen.

Den stærke defensiv, som ellers plejer at kendetegne holdet kom aldrig op at køre i løbet af dagens kamp, og NFH kom til tider til afslutninger, der så lettere ud end de burde. Det gjorde det svært at få gang i kontrafasen og dermed de lette scoringer fra vores hånd, og det kunne mærkes. Når pigerne kom i angrebet måtte vi kæmpe for hver en chance. Desværre uden de store resultater. Der var dog positive momenter at tage med fra dagens kamp, og som Kris konstaterer fightede pigerne alt de kunne hele kampen igennem.

-Der er ikke så meget vi kan bruge fra den (kampen, red.) andet end vi bliver ved med at kæmpe, og det synes jeg holdet skal have cadeau for. Det ser på intet tidspunkt kønt ud i kampen, men vi bliver ved med at kæmpe, og det skal vi tage med videre til Serbien. Det er jeg sikker på, vi kommer bedre ud fra, og vi skal nok gøre det super godt på lørdag, siger Kris og fortsætter:

- Nu skal vi lige restituere godt og få spist ordentligt og så tror jeg lidt, at vi skal glemme den her kamp.

Turen hjem fra Nykøbing Falster bliver længere end vanligt, da vi rejser over Serien. Det gør vi, da der lørdag venter en vigtig EHF Cup kamp mod ZORK Jagodina, og rejseplanerne vil det sådan, at vi mp tage direkte til Billund for at nå frem i ordentlig tid til kampen. At EHF Cup kampen kommer efter dagens nederlag ser Kris som en positiv ting, da vi forhåbentligt kan få sluttet året ordentligt af, og samtidig få styrket holdånden endnu mere med en fælles rejse.

- Det er selvfølgelig dejligt, at vi har endnu en kamp, så vi kan få sluttet ordentligt af og bevise over for os selv og hinanden, at vi spiller meget bedre håndbold end vi viser i dag. De her ture gør meget for et old. De lange rejser giver mulighed for at vi kan styrke holdet og nyde den sidste tid vi har sammen inden en længere pause. Det kan jo ske, at flere af os først er samlet igen i slutningen af december, så denne tur bliver en god afslutning på året, slutter Kris.