Vi skal shine på alle parametre

- Vi skal kunne dække godt op, løbe en god kontra, spille et velovervejet etableret angrebsspil og skal løbe godt retur samtidig med, at vi har flere redningen end de har. Så enkelt skal det gøres ifølge Jakob, der dog er klar over, at aftenens kamp mod NFH bliver en noget mere udfordrende affære end ordene giver udtryk for. 

- Vi skal shine på alle parametre og hele paletten. Vi bevæger os stadig i den rigtige retning, og jeg glæder mig til, at vi skal spille. Det er fint, at det er mod et af topholdene. Vi har mødt flere rigtig gode hold, og jeg synes, vi præsterer godt mod de andre tophold, så det bekymrer mig ikke så meget. Vi er selvfølgelig klar over, at hver gang der bliver fløjtet op, så kan det gå begge veje, men jeg synes, vi er rigtig godt forberedte og at spillerne er meget opsatte på det.  Det hjælper ikke, hvis det kun er på én ting, vi slår til. Det hjælper os ikke, at være gode til at løbe retur, hvis vi hverken kan score mål eller dække op, så det er hele paletten. Men det er jo også det, der er mega fedt, at vi skal få det hele til at lykkes. 

Det er anden gang i denne sæson, vi møder NFH, og står det til os, får kampen et helt andet resultat end sidst. Der er løbet meget vand gennem bækken siden denne kamp og vi har fået færten af point. Faktisk så meget, at vi har taget point i de seneste 11 kampe i streg. Derfor er det også et andet hold, der i dag kører til Nykøbing end det hold, der startede sæsonen. Selvtilliden er tanket godt op, og det bliver vigtigt mod et stærkt NFH hold, der også har vist stærkt momentum i denne sæson. 

- Det føles lidt som om vi var på et andet sted i starten af sæsonen i forhold til, hvor vi står i dag. Den første kamp mod NFH er gemt godt væk, og vi tænker ikke så meget på det mere. Men selvfølgelig vil vi gerne slutte sæsonen godt af og få en god fornemmelse med videre til EHF Cup kampen i weekenden. Vi har jo ikke tabt i lang tid, og det skal vi tage med ind i kampen, siger Carin inden opgøret mod NFH. 

Kampe mod NFH plejer at være et kig værd, da der bliver spillet med fysik, fart og masser af fight uden det går hen og bliver bisset. Derfor forventer Carin også, at dagens kamp bærer præg af NFH's høje tempo og vores egen stærke fysik.

- Jeg tror det bliver en hård kamp. De er gode til at løbe og jeg tror tempoet bliver højt i kampen. De ligger jo højt i ligaen og har spillet godt denne sæson, så jeg forestiller mig, det bliver en hård kamp, siger Carin og slår fast, at de seneste måneders stærke resultater i ligaen og EHF Cup'en også får en påvirkning på kampen i dag. 

- Det giver mere ro, at vi har en følelse af at kunne overvinde de her hold, som er inde i et godt flow. Det er vi også og det giver selvtillid.  

Kampen mod NFH er sidste ligakamp inden julepausen, og kommer vi derfra med point er det lykkedes Jakob at få point i samtlige kampe han har været træner i, hvis man ser bort fra kvartfinalen i Santander Cup, som endte uafgjort i ordinær spilletid, men desværre endte med nederlag i forlænget spilletid. 

Da det er sidste spillerunde i HTH Ligaen vises der klip fra alle kampe på TV2 Sport, men med vores opgør som hovedkamp. Se med på TV2 Sport fra kl. 17.45.