Stine Bodholt og Kristina Jørgensen er blandt de 14 navne, der i dag blev offentliggjort som en del af Danmarks 16-mands trup ved EM i Frankrig. Dermed har vi lige nu tre spillere udtaget til slutrunden da også Carin Strømberg er udtaget. Den danske trup er stadig åben, da yderligere to spillere skal udtages. Disse to findes i den bruttotrup, som Klavs Brun Jørgensen tidligere har offentliggjort og inkluderer Rikke Poulsen og Line Haugsted. Dermed kan der bliver en endnu større repræsentation af Viborg HK spillere til slutrunden, som afholdes i Frankrig i december. 

Moa Høgdahl var en del af norges bruttotrup, men blev desværre ikke udtaget i denne omgang. HVorvidt Poulsen og Haugsted skal til EM må tiden vise, men vi er rigtig stolte af at have så mange spillere i betragtning til EM. 

Nu glæder vi os bare til at heppe på alle vores piger under slutrunden.

Først står vi dog klar til at heppe på dem mod NFH i HTH Ligaen og mod ZORK Jagodina i EHF Cup'en. Første kamp mod Jagodina spilles i VIBOCOLD Arena på lørdag. Har du ikke mulighed for at se kampen i hallen, kan den følges live på vores Facebook da vi som noget nyt livestreamer kampen. 

 

0
0
0
s2smodern