Der var fart, fight og masser af power i dagens opgør mod TTH Holstebro, der kampen igennem flere gange hentede vores forspring, men til sidst måtte kapitulere. Vi vinder kampen 24-30 og tager to vigtige point med tilbage til Viborg. 

- Det var en dejlig sejr. Jeg føler egentlig, vi er i kontrol hele kampen. Selv om de er med meget af tiden, føler jeg, at vi har kontrol. Vi brænder lidt for meget og har perioder med for mange tekniske fejl. Forsvarsmæssigt laver vi til tider nogle dumme individuelle fejl, og det gør, at de er med i kampen selv om jeg føler, vi har overskuddet, siger Stine Bodholt og vurderer samtidig, at det var holdets ro, der i dag gjorde, at sejren kom i hus trods det, at TTH hele tiden var med. 

- Jeg synes vi har en god ro og tro på os selv. Vi spiller os til de rigtige chancer og føler defensivt, at det er okay. Så roen og troen på at vi nok skal vinde gør udslaget i dag. 

Som Stine også noterer sig, var kampen en meget lige affære og trods det, at vi hele tiden var et lille skridt foran, holdt TTH Holstebro sig godt til fadet. Derfor fik vi heller aldrig trukket helt fra før kampens afsluttende minutter, hvor vi kunne løbe fra hjemmeholdet. Særligt spillet i anden halvleg skabte også glæde hos Jakob, der nu i flere kampen har set et mønster som i dag, hvor vi kommer foran, men bliver hentet, og fortsat kæmper videre. 

- Jeg synes stadig vi dækker fint op og arbejdet stenhårde defensivt. Vi ved, at når vi kommer hjem på buen og står, så skal de andre være rigtig gode for at score på os. I dag får vi i anden halvleg også løst de perioder, hvor vi presses og spillet bliver kaotisk. Den fase har vi tidligere været mindre gode til at løse, og der er i mange kampe et billede af, at vi kommer foran, men når vi bliver hentet afhænger resten af kampens forløb af, hvorvidt vi eller modstanderen sætter tempoet. Det kostede et point mod Silkeborg, men i dag er jeg super tilfreds med det udtryk der er i anden halvleg, hvor vi arbejder sammen og gør hinanden gode. Jeg er mega glad for den anden halvleg vi leverer da vi bliver presset, og at vi trækker os ud af opgøret med en forholdsvis stor sejr. 

Sejren kommer inden en uge fyldt med kampe. Pigerne spiller allerede på lørdag kamp i VIBOCOLD Arena, når serbiske ZORK Jagodina kommer til Viborg. Onsdagen efter spiller vi på udebane mod NFH, hvorefter vi rejser direkte til Serbien for at spille returkampen i EHF Cup’en. 

Lørdagens EHF Cup kamp streames live på vores Facebook, så har du ikke mulighed for at komme i hallen til kampen, kan den følges på Facebook. Kampstart kl. 16.00. 

0
0
0
s2smodern