Der er spændende nyt når vi på lørdag spiller EHF Cup kamp mod serbiske ZORK Jagodina i VIBOCOLD Arena. For første gang livestreamer vi kampen på Facebook, så de fans og følgere, der ikke er i hallen, har mulighed for at se kampen mens den spilles. Livestream afholdes i samarbejde med Earvox, der vil stå for op til 6 kameraer i hallen, lyd og grafik. Det er en kæmpe hjælp for os i Viborg HK, der ikke ville være i stand til at stille samme setup uden assistance. 

Vi har valgt at give den hele armen med streamingen af denne kamp, og vi har derfor skaffet to kommentatorer til at hjælpe seerne igennem kampen. Peder Toft, der er morgenvært på Radio Viborg skal sammen med Bo Rudgaard, assistenttræner i Odense Håndbold kommentere kampen. Begge kommentatorer har et rigtig godt kendskab til Viborg HK, da Peder Toft ofte speaker kampene i hallen og Bo Rudgaard tidligere har været assistenttræner i klubben. 

Ud over de to kommentatorer vil Charlotte Thøming, kendt fra TV2, DR1 og Generation Handball være vært under livestream og blandt andet interviewe spillere, leder mm. før og efter kampen. Charlotte er fra Viborg og har et godt kendskab til Viborg HK. Samtidig har hun tidligere lavet rapporterer med spillere fra vores trup til TV2.

Der er en del regler forbundet med deltagelse i EHF, og det er blandt andet en af grundene til, at vi ikke tidligere har streamet vores EHF Cup kampe. Men med hjælp fra Earvox er det muligt at streame efter reglerne, hvorfor vi prøver det til denne kamp og efterfølgende vurderer, om det er noget vi skal gøre ved fremtidige europæiske kampe. Derfor håber vi også, at rigtig mange vil følge med hjemme fra sofaen, hvis ikke i hallen, og samtidig vil nyde at følge det store arbejde, der ligger bag streamingen af kampen. 

 

0
0
0
s2smodern