Der var spænding til sidste fløjt, da vi i dag spillede på hjemmebane mod Silkeborg-Voel KFUM. Desværre får vi ikke udbytte af sidste angreb, hvor vi de sidste ti sekunder spiller med en mand i overtal, og kampen ender uafgjort, 26-26. 

Første halvleg startede rigtig fint ud, og pigerne spiller med stor sikkerhed og kommer foran 12-7, 20 minutter inde i kampen. Desværre kommer Silkeborg igang med deres frygtede fart, og det skabte momentum for gæsterne og problemer i vores defensiv. Jakob var derfor også ærgerlig over, at vi ikke kunne holde fast i sammen spil hele kampen igennem. 

- De første 20 minutter spiller vi rigtig fint og kommer foran 12-7. Da Silkeborg ændrer deres spil og spiller lidt hurtigere trykker det vores forsvar rigtig meget, så vi for første gang i denne sæson ikke dækker så godt op. Det bliver vi straffet for, og de får for mange lette afslutninger, som Poulsen ikke kan stille meget op overfor. Samtidig synes jeg i anden halvleg, at vi presses af, at vi spiller for meget ind over midten, hvor Silkeborg nok har deres største styrker. Der var vi i første halvleg bedre til at få bolden flyttet ud i fløjene og ind til stregene. I anden halvleg kommer bagspilleren til at stå med det selv, og får spillet for meget ind over midten, fortæller Jakob og giver udtryk for, at han derfor også er glad for, at der trods alt kom et point i hus.

- På den baggrund er jeg tilfreds med, at vi får et point, for da vi er bagud med et enkelt tre minutter før tid, kunne vi ligeså godt have tabt den til Silkeborg. Så det er rigtig vigtigt. Men vi havde større forventninger til os selv i en kamp på hjemmebane.  

Anden halvleg var igennem samtlige 30 minutter meget tætte, og bølgede frem og tilbage med skiftende føringer. Mod kampens slutning virkede det som om Silkeborg havde en lille fordel, men med tålmodighed og tro på egne evner. Da der er ti sekunder igen får Stine bolden på stregen og kæmper alt hun kan for at få vendt sig og scoret, men hun bliver stoppet og Silkeborg får en udvisning. Desværre får vi ikke udnyttet chancen til en scoring, og vi deler point med Silkeborg. 

Med det ene point i dagens kamp, hænger vi fortsat godt ved i den gode del af tabellen, hvor vi stille og roligt har fået arbejdet os op i løbet af de seneste måneder. På onsdag skal vi atter se, om vi kan få point på kontoen, når vi på udebane spiller mod TTH Holstebro. 

Næste hjemmekamp spilles lørdag d. 10/11 kl. 16.00 i VIBOCOLD Arena. Her skal vi spille EHF Cup mod ZORK Jagodina. Billetter kan købes HER

0
0
0
s2smodern