Skoene er allerede bundet godt fast, og håret sat i en stram hestehale. Kampen mod Silkeborg-Voel KFUM bliver efter al forventning en hurtig kamp, hvor begge hold kommer til at løbe en del. Det er der for vane mod et hurtigtspillende hold som Silkeborg-Voel, og Stine Andersen er derfor også forberedt på, at hastigheden i opgøret vil blive skruet en ekstra tand op. 

-Jeg tror det bliver en meget tempofyldt kamp, hvor vi kommer til at skulle løbe rigtig meget frem og tilbage. Derfor handler det også bare om at spille med is i maven og slå bolden i jorden en gang i mellem. Det skal nok blive en sjov kamp, fortæller den scoringssikre højrefløj, der med en scoringsprocent på 73% er blandt ligaens mest træfsikre spillere. 

At Silkeborg-Voel spiller hurtigt kan man også se på holdets statistik, hvor effektiviteten fra kontrafasen er høj, sammen med gennembrud og stregspillet. At det er netop her, gæsterne er effektive har vi seneste set, da Silkeborg-Voel tidligere på ugen mødte Herning-Ikast og led et nederlag efter en tæt kamp.

Vores piger derimod har ikke været i kamp, siden vi mandag d. 29. oktober spillede mod Ringkøbing Håndbold. Derfor har det for en gangs skyld været mulighed for at få flere træningspas ind inden kamp, hvilket ellers ikke altid er så let, med to kampe i ugen. Dog er Stine Andersen ikke overbevist om, at det bliver en kæmpe fordel, da alle hold i ligaen er vant til at spille mange kampe og derfor også kan rette til fra uge til uge og alt efter, hvem de spiller mod.

- Jeg ved ikke om det er en fordel, at vi ikke har spillet siden mandag. Vi har nået et par træningspas siden seneste kamp, både med fysisk træning og i hallen, så vi forbereder os som til alle andre kampe. Jeg ved ikke, om det gør så stor en forskel. 

Hvad der derimod kan spille ind for holdene, er den selvtillid de har med i bagagen fra seneste kampe. Her kommer vores piger til kamp med en god pointhøst i rygsækken efter at have samlet point i de seneste otte kampe. Den selvtillid det giver, at have succes med sig, kan forhåbentligt hjælpe til, når der i kampens løb er perioder, hvor ikke alt går efter planen. 

- Det betyder utroligt meget, at vi kommer til kamp med sejre. Vi har fået tanket selvtillid ovenpå den hæslige start på sæsonen, så vi skal bare ind og ridde videre på bølgen og forhåbentligt have to point i sidste ligakamp på hjemmebane i år, slutter Stine Andersen.

Kampens mod Silkeborg-Voel KFUM spilles i VIBOCOLD Arena med start kl. 16.10.

Billetter kan købes i døren eller HER

 

0
0
0
s2smodern